Traškūs žagarėliai (receptas su degtine)

Traškūs žagarėliai (receptas su degtine)

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis žagarėlių receptas, paimtas iš vienos kulinarinės knygos. Stipraus alkoholio naudojimas jame (nesijaudinkite, to nepajusite) yra tai, kas daro kepinius traškius. Patiekiant žagarėlius būtina papuošti cukraus pudra. Jie kepami keptuvėje dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Tešlą iškočiokite labai plonai, tai yra raktas į tinkamą jų paruošimą. Galite juos pjaustyti garbanotu peiliu arba paprastu, padaryti garbanotas arba palikti lygias juosteles.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    3.5 stiklinės
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Grietinė
    1 šaukštas
  • Pienas
    1/4 stiklinės
  • Degtinė
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra
    pagal skonį
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į dubenį supilkite pieną, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, granuliuotą cukrų, druską ir degtinę, išmaišykite. Išsijokite miltus ir...
    1. Į dubenį supilkite pieną, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, granuliuotą cukrų, druską ir degtinę, išmaišykite. Išsijokite miltus ir užminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į kelias dalis ir kiekvieną labai plonai iškočiokite, tada peiliu supjaustykite maždaug 2 cm pločio juostelėmis. Padarykite pjūvį kiekvieno centre ir perkiškite kiekvieną kraštą, apversdami jį iš vidaus.
  • Visus tešlos gabalus darykite iš karto, nes žagarėliai labai greitai iškepa.
    2. Visus tešlos gabalus darykite iš karto, nes žagarėliai labai greitai iškepa.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus ir sudėkite žagarėlius.
    3. Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus ir sudėkite žagarėlius.
  • Kepkite iš pradžių iš vienos pusės, paskui iš kitos iki auksinės rudos spalvos.
    4. Kepkite iš pradžių iš vienos pusės, paskui iš kitos iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Sudėkite žagarėlius ant servetėlės ​​ir pabarstykite cukraus pudra.
    5. Sudėkite žagarėlius ant servetėlės ​​ir pabarstykite cukraus pudra.
  • Iškeptus perkelkite į lėkštę ir skanaukite.
    6. Iškeptus perkelkite į lėkštę ir skanaukite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai