Traškūs agurkai su garstyčiomis
5 (2 įvertinimai)
								10  Porcijos
						
								19 val.
						Apie receptą
Žiemai rauginti agurkai – populiariausia daržovė. Jie tinka daugeliui salotų, įskaitant ir baltą mišrainę. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti skanius traškius agurkus su garstyčiomis. Tokius agurkus galima dėti ne tik į įvairias salotas. Jie taip pat gali būti patiekiami prie stalo kaip užkandis. Skanūs marinuoti agurkai nepaliks abejingų, patikėkite. Todėl agurkai žiemai visada aktualūs!
Paskirtis: Konservavimo receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Reklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Agurkai5 kilogramai
- 
													Česnakai10 skiltelės
- 
													Juodieji pipirai30vnt (žirniai)
- 
													Krapai10 vnt (šakelės)
- 
													Serbentų lapai10 vnt
- 
													Krieno lapelis3 vnt
- 
													Vanduo2,400 litrai
- 
													Druska3 šaukštai
- 
													Cukrus5 šaukštai
- 
													Garstyčios10 arbatinių šaukštelių (grūdeliai)
- 
													Actas 9%150 mililitrų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Pirmiausia agurkus gerai nuplaukite šaltu vandeniu. Kad ant jų neliktų jokių nešvarumų ar apnašų. Tada švarius agurkus mirkome vėsiame vandenyje lygiai 4 valandas. 1. Pirmiausia agurkus gerai nuplaukite šaltu vandeniu. Kad ant jų neliktų jokių nešvarumų ar apnašų. Tada švarius agurkus mirkome vėsiame vandenyje lygiai 4 valandas.
- 
                                                     2. Stiklainiai sterilizuojami. Į juos dedame česnaką ir garstyčių sėklas. Suberkite pipirus (apie tris žirnelius į stiklainį), žoleles ir agurkus. 2. Stiklainiai sterilizuojami. Į juos dedame česnaką ir garstyčių sėklas. Suberkite pipirus (apie tris žirnelius į stiklainį), žoleles ir agurkus.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Marinato agurkams ruošimas. Norėdami tai padaryti, dubenyje užvirinkite vandenį, įpilkite druskos ir cukraus. Nukelkite nuo ugnies, supilkite porciją acto. 3. Marinato agurkams ruošimas. Norėdami tai padaryti, dubenyje užvirinkite vandenį, įpilkite druskos ir cukraus. Nukelkite nuo ugnies, supilkite porciją acto.
- 
                                                     4. Supilstykite į stiklainius dar karštą marinatą. Ir toliau stiklainius sterilizuojame 6 minutes. 4. Supilstykite į stiklainius dar karštą marinatą. Ir toliau stiklainius sterilizuojame 6 minutes.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Tada visi stiklainiai turi būti apversti aukštyn kojomis. Kai jie atvės, galite saugiai padėti į vėsią vietą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 5. Tada visi stiklainiai turi būti apversti aukštyn kojomis. Kai jie atvės, galite saugiai padėti į vėsią vietą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















