Traškūs agurkai su garstyčiomis
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Žiemai rauginti agurkai – populiariausia daržovė. Jie tinka daugeliui salotų, įskaitant ir baltą mišrainę. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti skanius traškius agurkus su garstyčiomis. Tokius agurkus galima dėti ne tik į įvairias salotas. Jie taip pat gali būti patiekiami prie stalo kaip užkandis. Skanūs marinuoti agurkai nepaliks abejingų, patikėkite. Todėl agurkai žiemai visada aktualūs!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai5 kilogramai
-
Česnakai10 skiltelės
-
Juodieji pipirai30vnt (žirniai)
-
Krapai10 vnt (šakelės)
-
Serbentų lapai10 vnt
-
Krieno lapelis3 vnt
-
Vanduo2,400 litrai
-
Druska3 šaukštai
-
Cukrus5 šaukštai
-
Garstyčios10 arbatinių šaukštelių (grūdeliai)
-
Actas 9%150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia agurkus gerai nuplaukite šaltu vandeniu. Kad ant jų neliktų jokių nešvarumų ar apnašų. Tada švarius agurkus mirkome vėsiame vandenyje lygiai 4 valandas.
-
2. Stiklainiai sterilizuojami. Į juos dedame česnaką ir garstyčių sėklas. Suberkite pipirus (apie tris žirnelius į stiklainį), žoleles ir agurkus.
-
Reklama
-
3. Marinato agurkams ruošimas. Norėdami tai padaryti, dubenyje užvirinkite vandenį, įpilkite druskos ir cukraus. Nukelkite nuo ugnies, supilkite porciją acto.
-
4. Supilstykite į stiklainius dar karštą marinatą. Ir toliau stiklainius sterilizuojame 6 minutes.
-
Reklama
-
5. Tada visi stiklainiai turi būti apversti aukštyn kojomis. Kai jie atvės, galite saugiai padėti į vėsią vietą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama