Trapios tešlos pyragas su varške ir uogomis

Trapios tešlos pyragas su varške ir uogomis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Trapios tešlos pyragas gaminamas naudojant avižinius dribsnius. Įdaras susideda iš švelnios varškės ir uogų masės. Apskritai pyragas yra gana sotus ir kaloringas. Bet kodėl gi nepasmalyžiavus? Manau, kad šiame recepte nėra nieko sudėtingo. Trapios tešlos ir avižinių dribsnių tešla paruošiama paprastai, o varškės įdaro paruošimas trunka 5 minutes. Geriau imti uogas su lengvu rūgštumu, pavyzdžiui, be aviečių ir serbentų, galite naudoti spanguoles.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avižiniai dribsniai
    1.5 stiklinės (susmulkinti)
  • Cukrus
    1/3 stiklinės (+ 1/3 puodelio įdarui)
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Varškė
    250 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Šaldytos uogos
    200 gramų (avietės ir serbentai)
  • Vanilinis cukrus
    1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sviestą (kambario temperatūros) ištrinkite su cukrumi, tada suberkite avižinius dribsnius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišykite, k...
    1. Sviestą (kambario temperatūros) ištrinkite su cukrumi, tada suberkite avižinius dribsnius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išmaišykite, kol pasidarys vienalytė tiršta masė.
  • Paruošiame įdarą. Kiaušinius sumaišykite su varške ir cukrumi. Patogiausia naudoti maišytuvą, kad masė būtų vienalytė. Įdaras turi būti p...
    2. Paruošiame įdarą. Kiaušinius sumaišykite su varške ir cukrumi. Patogiausia naudoti maišytuvą, kad masė būtų vienalytė. Įdaras turi būti panašus į tirštą grietinėlę.
  • Reklama
  • Spyruoklinę formą išklokite kepimo popieriumi. 2/3 tešlos tolygiai paskirstykite ant dugno. Ant viršaus užpilkite varškės mišinį. Suberki...
    3. Spyruoklinę formą išklokite kepimo popieriumi. 2/3 tešlos tolygiai paskirstykite ant dugno. Ant viršaus užpilkite varškės mišinį. Suberkite uogas (jas pirmiausia reikia atšildyti). Likusią tešlą sutrupinkite rankomis ant viršaus. Pyragą pašaukite į orkaitę 40 minučių, temperatūra – 180 laipsnių.
  • Atvėsinkite ir supjaustykite pyragą gabalėliais.
    4. Atvėsinkite ir supjaustykite pyragą gabalėliais.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai