Trapios tešlos medaus sausainiai
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti trapius medaus sausainius. Čia nėra nieko sunkaus. Atidžiai išstudijuokite receptą su nuotraukomis ir sužinosite visus gaminimo niuansus. Skaitykite ir pradėkite! Patiekalui paruošti naudojame visus paprasčiausius ingredientus, kurie dažnai būna bet kurios šeimininkės šaldytuve, o jei jų nėra, tuomet juos nesunku nusipirkti artimiausioje parduotuvėje. Norėdami pjaustyti tešlą, galite naudoti specialias formas, bet galite tai padaryti savavališkai, čia nėra didelio skirtumo.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas70 gramų
-
Medus1,5 šaukštai
-
Cukraus pudra3 šaukštai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai200 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kepimo milteliai1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sviestą iš anksto dedame į šaldiklį, kad sušaltų. Tada išimame ir smulkia tarka sutarkuojame į dubenį. Įpilkite kiaušinių, druskos ir medaus.
-
2. Taip pat suberiame cukraus pudrą ir kepimo miltelius, persijojame miltus.
-
Reklama
-
3. Išminkykite tešlą, suvyniokite į plėvelę ir palikite 30-40 min.
-
4. Tešlą padaliname į gabalėlius ir iškočiojame iki 1 centimetro storio, formelėmis išpjauname figūrėles, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
-
Reklama
-
5. Sausainius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-25 minutes. Tada išimame kepimo skardą ir perkeliame sausainius į lėkštę. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama