Tortas Snickers iš sausainių be kepimo
4.8 (5 įvertinimai)
8-12 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Manau, kad daugelis žmonių mėgsta populiarius Snickers šokolado batonėlius. Šio populiaraus skanėsto tema yra daugybė desertų variantų. Pavyzdžiui, tortas, kurį galima pagaminti iš sausainių. Jei norite pradžiuginti savo namų smaližius Snickers tortu, šis receptas kaip tik jums! pagaminti galite labai greitai ir labai paprastai. Vykdykite žingsnis po žingsnio receptą ir mėgaukitės skaniu, populiariu desertu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sausainiai270~300 gramų
-
Rududu1 skardinė
-
Minkštas sviestas180 gramų (50 gramų
-
Žemės riešutai250 gramų
-
Pienas50 gramų
-
Juodasis šokoladas200 gramų
-
Augalinis aliejus2 arbatiniai šaukšteliai (rafinuotas)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Žemės riešutus suberkite į sausą keptuvę, pakepinkite.
-
Reklama
-
3. Norėdami atsikratyti lukštų, pakepintus žemės riešutus perkelkite ant rankšluosčio ir patrinkite rankomis, lukštai lengvai atsiskirs.
-
4. Sudėkite sausainius į blenderį, sumalkite.
-
Reklama
-
5. Sausainius sutrupinkite į smulkius trupinius.
-
6. Į puodą supilkite 50 gramų sviesto ir supilkite 50 gramų pieno, pakaitinkite.
-
Reklama
-
7. Į ištirpintą pieno-sviesto mišinį suberkite 100 gramų šokolado, išmaišykite iki vientisos masės.
-
8. Šokolado mišinį supilkite į sutrintus sausainius, išmaišykite.
-
Reklama
-
9. Norėdami paruošti kremą, išplakite rududu ir minkštą sviestą.
-
10. Plakite iki purios ir vientisos masės.
-
Reklama
-
11. Suberkite apie 200 gramų žemės riešutų, dalį palikite vėlesniam papuošimui.
-
12. Tortui surinkti paimkite konditerinį žiedą, išdėliokite 1/3 šokolado-sausainių masę, suspauskite torto pagrindą.
-
13. Sudėkite pusę grietinėlės, išlyginkite.
-
Reklama
-
14. Ant kremo uždėkite dar 1/3 trapios tešlos iš šokolado ir sausainių, suspauskite šaukštu.
-
15. Ištepkite likusį kremą.
-
16. Supilkite ir išlyginkite likusius šokolado-sausainių trupinius, suspauskite šaukštu, padėkite tortą į šaldytuvą sustingti 1 val.
-
17. Šokoladą sulaužykite gabalėliais, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.
-
18. Į ištirpintą šokoladą įpilkite apie 2 šaukštelius augalinio aliejaus, šokoladas turi būti skystas, perkelkite į konditerinį maišelį.
-
19. Išimkite tortą iš formos, ant torto padarykite šokolado lašiukus, kurie pavarvėtų kraštu žemyn, ant viršaus užtepkite šokoladinį tinklelį, papuoškite skrudintais žemės riešutais, galite uždėti šviežių uogų. Leiskite šokoladiniam glajui sukietėti ir patiekite tortą.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama