Tortas Snickers iš sausainių be kepimo

Tortas Snickers iš sausainių be kepimo

5 (4 įvertinimai)

8-12 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Manau, kad daugelis žmonių mėgsta populiarius Snickers šokolado batonėlius. Šio populiaraus skanėsto tema yra daugybė desertų variantų. Pavyzdžiui, tortas, kurį galima pagaminti iš sausainių. Jei norite pradžiuginti savo namų smaližius Snickers tortu, šis receptas kaip tik jums! pagaminti galite labai greitai ir labai paprastai. Vykdykite žingsnis po žingsnio receptą ir mėgaukitės skaniu, populiariu desertu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    270~300 gramų
  • Rududu
    1 skardinė
  • Minkštas sviestas
    180 gramų (50 gramų
  • Žemės riešutai
    250 gramų
  • Pienas
    50 gramų
  • Juodasis šokoladas
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 arbatiniai šaukšteliai (rafinuotas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Žemės riešutus suberkite į sausą keptuvę, pakepinkite.
    2. Žemės riešutus suberkite į sausą keptuvę, pakepinkite.
  • Reklama
  • Norėdami atsikratyti lukštų, pakepintus žemės riešutus perkelkite ant rankšluosčio ir patrinkite rankomis, lukštai lengvai atsiskirs.
    3. Norėdami atsikratyti lukštų, pakepintus žemės riešutus perkelkite ant rankšluosčio ir patrinkite rankomis, lukštai lengvai atsiskirs.
  • Sudėkite sausainius į blenderį, sumalkite.
    4. Sudėkite sausainius į blenderį, sumalkite.
  • Reklama
  • Sausainius sutrupinkite į smulkius trupinius.
    5. Sausainius sutrupinkite į smulkius trupinius.
  • Į puodą supilkite 50 gramų sviesto ir supilkite 50 gramų pieno, pakaitinkite.
    6. Į puodą supilkite 50 gramų sviesto ir supilkite 50 gramų pieno, pakaitinkite.
  • Reklama
  • Į ištirpintą pieno-sviesto mišinį suberkite 100 gramų šokolado, išmaišykite iki vientisos masės.
    7. Į ištirpintą pieno-sviesto mišinį suberkite 100 gramų šokolado, išmaišykite iki vientisos masės.
  • Šokolado mišinį supilkite į sutrintus sausainius, išmaišykite.
    8. Šokolado mišinį supilkite į sutrintus sausainius, išmaišykite.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti kremą, išplakite rududu ir minkštą sviestą.
    9. Norėdami paruošti kremą, išplakite rududu ir minkštą sviestą.
  • Plakite iki purios ir vientisos masės.
    10. Plakite iki purios ir vientisos masės.
  • Reklama
  • Suberkite apie 200 gramų žemės riešutų, dalį palikite vėlesniam papuošimui.
    11. Suberkite apie 200 gramų žemės riešutų, dalį palikite vėlesniam papuošimui.
  • Tortui surinkti paimkite konditerinį žiedą, išdėliokite 1/3 šokolado-sausainių masę, suspauskite torto pagrindą.
    12. Tortui surinkti paimkite konditerinį žiedą, išdėliokite 1/3 šokolado-sausainių masę, suspauskite torto pagrindą.
  • Sudėkite pusę grietinėlės, išlyginkite.
    13. Sudėkite pusę grietinėlės, išlyginkite.
  • Reklama
  • Ant kremo uždėkite dar 1/3 trapios tešlos iš šokolado ir sausainių, suspauskite šaukštu.
    14. Ant kremo uždėkite dar 1/3 trapios tešlos iš šokolado ir sausainių, suspauskite šaukštu.
  • Ištepkite likusį kremą.
    15. Ištepkite likusį kremą.
  • Supilkite ir išlyginkite likusius šokolado-sausainių trupinius, suspauskite šaukštu, padėkite tortą į šaldytuvą sustingti 1 val.
    16. Supilkite ir išlyginkite likusius šokolado-sausainių trupinius, suspauskite šaukštu, padėkite tortą į šaldytuvą sustingti 1 val.
  • Šokoladą sulaužykite gabalėliais, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.
    17. Šokoladą sulaužykite gabalėliais, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.
  • Į ištirpintą šokoladą įpilkite apie 2 šaukštelius augalinio aliejaus, šokoladas turi būti skystas, perkelkite į konditerinį maišelį.
    18. Į ištirpintą šokoladą įpilkite apie 2 šaukštelius augalinio aliejaus, šokoladas turi būti skystas, perkelkite į konditerinį maišelį.
  • Išimkite tortą iš formos, ant torto padarykite šokolado lašiukus, kurie pavarvėtų kraštu žemyn, ant viršaus užtepkite šokoladinį tinklelį...
    19. Išimkite tortą iš formos, ant torto padarykite šokolado lašiukus, kurie pavarvėtų kraštu žemyn, ant viršaus užtepkite šokoladinį tinklelį, papuoškite skrudintais žemės riešutais, galite uždėti šviežių uogų. Leiskite šokoladiniam glajui sukietėti ir patiekite tortą.
  • Skanaus!
    20. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai