Tortas Diena ir naktis su kondensuotu pienu

Tortas Diena ir naktis su kondensuotu pienu

3 (4 įvertinimai)

8-10 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Ar mėgstate saldžius naminius tortus? Jei jūsų kulinarinis taupyklė dar neturi tokio šaunaus recepto, primygtinai patariu įsidėmėti. Subtilūs pyragaičiai, sodri grietinėlė, šokolado traškučiai – skanu! Jūsų dėmesiui pristatau nuoseklų dienos ir nakties pyrago su kondensuotu pienu gaminimo receptą. Kremas šiuo atveju yra grietinė su irisu, bet galite pabandyti pasigaminti, pavyzdžiui, kremą. Šis tortas puikiai tiks šeimos arbatos vakarėliui ar šventiniam stalui. Neįtikėtinai skanu ir gana lengva!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kondensuotas pienas
    1 vnt (skardinė)
  • Kefyras
    1/2 puodelio
  • Miltai
    200 gramų (apytiksliai)
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Kakava
    2 šaukštai
  • Druska ir soda
    1 žiupsnelis
  • Grietinė
    300 gramų (kremui)
  • Rududu
    300 gramų (kremui)
  • Tamsus šokoladas + kokoso drožlės
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su druska iki baltumo. Supilkite ištirpintą sviestą, kefyrą ir kondensuotą pieną. Išplakti iki vien...
    2. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su druska iki baltumo. Supilkite ištirpintą sviestą, kefyrą ir kondensuotą pieną. Išplakti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Suberkite šaukštą sodos, persijotus miltus ir išmaišykite, kad tešloje nesusidarytų gumuliukų.
    3. Suberkite šaukštą sodos, persijotus miltus ir išmaišykite, kad tešloje nesusidarytų gumuliukų.
  • Tešlą padalinkite per pusę. Į vieną dalį įdėkite kakavos ir išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Tešlą padalinkite per pusę. Į vieną dalį įdėkite kakavos ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tešlą dėkite į karščiui atsparią formą.
    5. Tešlą dėkite į karščiui atsparią formą.
  • Kiekvieną pyragą kepkite apie 30 minučių, kol iškeps.
    6. Kiekvieną pyragą kepkite apie 30 minučių, kol iškeps.
  • Reklama
  • Kremui paruošti grietinę išplakti su rududu.
    7. Kremui paruošti grietinę išplakti su rududu.
  • Pyragėlius gerai atvėsinkite ir atsargiai perpjaukite išilgai pusiau.
    8. Pyragėlius gerai atvėsinkite ir atsargiai perpjaukite išilgai pusiau.
  • Reklama
  • Kiekvieną pyragą kruopščiai aptepkite kremu.
    9. Kiekvieną pyragą kruopščiai aptepkite kremu.
  • Ir surinkite tortą.
    10. Ir surinkite tortą.
  • Reklama
  • Papuoškite tarkuotu šokoladu ir kokoso drožlėmis. Palikite 2-4 valandoms šaldytuve, kad tortas susigertų. Skanaus!
    11. Papuoškite tarkuotu šokoladu ir kokoso drožlėmis. Palikite 2-4 valandoms šaldytuve, kad tortas susigertų. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai