Kriaušių uogienė su citrina ir cinamonu

Kriaušių uogienė su citrina ir cinamonu

3.6 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai kvapni ir skani uogienė su citrina ir cinamonu. Galima saugiai patiekti su stikline pieno. Kadangi uogienė gana tiršta, ją galima naudoti kaip konditerijos įdarą. Tokiai uogienei gaminti tinka bet kokios veislės kriaušės, svarbiausia, kad jos nebūtų žalios. Geriausia virti puode storu dugnu arba specialiame dubenyje uogienei virti.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kriaušės
    2 kilogramas
  • Cinamonas
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos sultys
    1 šaukštas
  • Cukrus
    1 kilogramas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite.
    2. Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite.
  • Reklama
  • Išspauskite citrinos sultis. Arba galite tiesiog supjaustyti gabalėliais ir pridėti prie kriaušių.
    3. Išspauskite citrinos sultis. Arba galite tiesiog supjaustyti gabalėliais ir pridėti prie kriaušių.
  • Pridėti cinamono.
    4. Pridėti cinamono.
  • Reklama
  • Supilkite cukrų.
    5. Supilkite cukrų.
  • Kriaušių uogienę virkite 40-50 minučių.
    6. Kriaušių uogienę virkite 40-50 minučių.
  • Reklama
  • Tada supilkite uogienę į stiklainį.
    7. Tada supilkite uogienę į stiklainį.
  • Stiklainį sandariai užsukite dangteliu. Paruoštą kriaušių uogienę su citrina ir cinamonu laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje.
    8. Stiklainį sandariai užsukite dangteliu. Paruoštą kriaušių uogienę su citrina ir cinamonu laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai