Kriaušių uogienė su citrina ir cinamonu
3.3 (13 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Labai kvapni ir skani uogienė su citrina ir cinamonu. Galima saugiai patiekti su stikline pieno. Kadangi uogienė gana tiršta, ją galima naudoti kaip konditerijos įdarą. Tokiai uogienei gaminti tinka bet kokios veislės kriaušės, svarbiausia, kad jos nebūtų žalios. Geriausia virti puode storu dugnu arba specialiame dubenyje uogienei virti.
Paskirtis: Uogienių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# VaisiaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Kriaušės2 kilogramas
- 
													Cinamonas1/3 arbatinio šaukštelio
- 
													Citrinos sultys1 šaukštas
- 
													Cukrus1 kilogramas
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. 1. Paruoškite ingredientus.
- 
                                                     2. Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite. 2. Kriaušes nuplaukite ir supjaustykite.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Išspauskite citrinos sultis. Arba galite tiesiog supjaustyti gabalėliais ir pridėti prie kriaušių. 3. Išspauskite citrinos sultis. Arba galite tiesiog supjaustyti gabalėliais ir pridėti prie kriaušių.
- 
                                                     4. Pridėti cinamono. 4. Pridėti cinamono.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Supilkite cukrų. 5. Supilkite cukrų.
- 
                                                     6. Kriaušių uogienę virkite 40-50 minučių. 6. Kriaušių uogienę virkite 40-50 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Tada supilkite uogienę į stiklainį. 7. Tada supilkite uogienę į stiklainį.
- 
                                                     8. Stiklainį sandariai užsukite dangteliu. Paruoštą kriaušių uogienę su citrina ir cinamonu laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.3/5 (13 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 8. Stiklainį sandariai užsukite dangteliu. Paruoštą kriaušių uogienę su citrina ir cinamonu laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.3/5 (13 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















