Tortas Bitė

Tortas Bitė

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Jei pas jus atvyksta svečiai arba tiesiog nusprendėte palepinti savo šeimą nuostabiu desertu, nerimauti nereikia. Paruoškite bičių tortą. Norėdami tai padaryti, jums reikės produktų ir geros nuotaikos. Jį ruošė mūsų močiutės, todėl bus labai malonu prisiminti nepamirštamą vaikystės skonį. Tortas tinka bet kokiai progai. Tai bus nuostabus desertas ant šventinio stalo, svečiai svajos apie dar vieną gabalėlį torto. Jūsų artimiesiems jis ne tik patiks, bet ir pamils ​​ir prašys dažnai jį pagaminti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Margarinas
    125 gramų
  • Cukrus
    2 stiklinės (tešlai
  • Kiaušiniai
    6 vnt (tešlai
  • Medus
    3 šaukštai
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Actas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    4 stiklinės (tešlai
  • Druska
    žiupsnelis
  • Pienas
    2 stiklinės
  • Sviestas
    250 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paimkite gilų dubenį ir sumaišykite margariną bei granuliuotą cukrų. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite mikseriu. Ištirpinkite kepimo...
    1. Paimkite gilų dubenį ir sumaišykite margariną bei granuliuotą cukrų. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite mikseriu. Ištirpinkite kepimo soda acte ir supilkite į mišinį.
  • Į tešlą įpilkite medaus ir vėl išmaišykite. Įdėkite dubenį į vandens vonią. Maišydami kaitinkite, kol tūris padidės dvigubai.
    2. Į tešlą įpilkite medaus ir vėl išmaišykite. Įdėkite dubenį į vandens vonią. Maišydami kaitinkite, kol tūris padidės dvigubai.
  • Reklama
  • Mišinį nukelkite nuo garų, vėl išmaišykite ir lėtai suberkite miltus. Užminkykite tešlą. Padalinkite jį į reikiamą skaičių dalių. Įjunkit...
    3. Mišinį nukelkite nuo garų, vėl išmaišykite ir lėtai suberkite miltus. Užminkykite tešlą. Padalinkite jį į reikiamą skaičių dalių. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų.
  • Paimkite dalį tešlos ir iškočiokite į pyragą. Pyragą kepkite 200 laipsnių orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Tą patį padarykite su lik...
    4. Paimkite dalį tešlos ir iškočiokite į pyragą. Pyragą kepkite 200 laipsnių orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Tą patį padarykite su likusiais pyragais.
  • Reklama
  • Paimkite dubenį, į jį įmuškite kiaušinius ir išplakite su granuliuotu cukrumi, suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite. Supilkite šaltą...
    5. Paimkite dubenį, į jį įmuškite kiaušinius ir išplakite su granuliuotu cukrumi, suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite. Supilkite šaltą pieną ir kaitinkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Įdėkite sviestą ir troškinkite, kol kremas sutirštės. Atvėsinkite.
  • Kai kremas atvės, supilkite sviestą ir išmaišykite mikseriu. Pyragus aptepkite kremu. Surinkite tortą ir palikite mirkti porai valandų. T...
    6. Kai kremas atvės, supilkite sviestą ir išmaišykite mikseriu. Pyragus aptepkite kremu. Surinkite tortą ir palikite mirkti porai valandų. Tortas „Bitė“ paruoštas. Gero apetito.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai