Tortas Bitė
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Jei pas jus atvyksta svečiai arba tiesiog nusprendėte palepinti savo šeimą nuostabiu desertu, nerimauti nereikia. Paruoškite bičių tortą. Norėdami tai padaryti, jums reikės produktų ir geros nuotaikos. Jį ruošė mūsų močiutės, todėl bus labai malonu prisiminti nepamirštamą vaikystės skonį. Tortas tinka bet kokiai progai. Tai bus nuostabus desertas ant šventinio stalo, svečiai svajos apie dar vieną gabalėlį torto. Jūsų artimiesiems jis ne tik patiks, bet ir pamils ir prašys dažnai jį pagaminti.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Margarinas125 gramų
-
Cukrus2 stiklinės (tešlai
-
Kiaušiniai6 vnt (tešlai
-
Medus3 šaukštai
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
-
Actas1 arbatinis šaukštelis
-
Miltai4 stiklinės (tešlai
-
Druskažiupsnelis
-
Pienas2 stiklinės
-
Sviestas250 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paimkite gilų dubenį ir sumaišykite margariną bei granuliuotą cukrų. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite mikseriu. Ištirpinkite kepimo soda acte ir supilkite į mišinį.
-
2. Į tešlą įpilkite medaus ir vėl išmaišykite. Įdėkite dubenį į vandens vonią. Maišydami kaitinkite, kol tūris padidės dvigubai.
-
Reklama
-
3. Mišinį nukelkite nuo garų, vėl išmaišykite ir lėtai suberkite miltus. Užminkykite tešlą. Padalinkite jį į reikiamą skaičių dalių. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų.
-
4. Paimkite dalį tešlos ir iškočiokite į pyragą. Pyragą kepkite 200 laipsnių orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Tą patį padarykite su likusiais pyragais.
-
Reklama
-
5. Paimkite dubenį, į jį įmuškite kiaušinius ir išplakite su granuliuotu cukrumi, suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite. Supilkite šaltą pieną ir kaitinkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Įdėkite sviestą ir troškinkite, kol kremas sutirštės. Atvėsinkite.
-
6. Kai kremas atvės, supilkite sviestą ir išmaišykite mikseriu. Pyragus aptepkite kremu. Surinkite tortą ir palikite mirkti porai valandų. Tortas „Bitė“ paruoštas. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama