Tiršta pomidorų sriuba
4.5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Originalų, bet ekonomišką ir paprastą tirštos pomidorų sriubos receptą man pasiūlė tikras ispanų virtuvės meistras. O rezultatas tikrai nuostabus – toks šedevras iš tokių paprastų produktų! Tirštos pomidorų sriubos receptas toks paprastas, kad skubu juo pasidalinti! Apskritai jis mane tiesiog sužavėjo, nes buvo pridėta duonos-česnako-pomidorų pastos – patikėkite, jūs niekada nieko panašaus nebandėte! Ir dar – tai ispaniškos virtuvės patiekalas, o ten pirmieji patiekalai dažnai patiekiami šalti. Išbandykite ir jūs, nes dabar žinote, kaip virti tirštą pomidorų sriubą, ir niekas netrukdo!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Balta duona100 gramų
-
Pomidorai900 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Saldžioji paprika2 vnt
-
Agurkas1 vnt
-
Kiaušinio trynys1 vnt
-
Česnakai5 skiltelės
-
Aliejus6 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Duoną ir česnaką sumalkite trintuvu.
-
2. Į sumaišytus sausus ingredientus sudėkite sviestą ir trynį. Išplakite ir gaukite šią pastą.
-
Reklama
-
3. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite puode. Įdėkite pomidorų, pipirų, agurkų, druskos ir prieskonių. Sutrinkite trintuvu iki tyrės.
-
4. Įdėkite česnako ir duonos pastos. Atskieskite vandeniu pagal savo skonį, užvirinkite ir palaikykite dar penkias minutes.
-
Reklama
-
5. Pipirai ir druska pagal skonį, taip pat papuoškite bet kuo - krekeriais, daržovėmis, žolelėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama