Tiršta pomidorų sriuba

Tiršta pomidorų sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Originalų, bet ekonomišką ir paprastą tirštos pomidorų sriubos receptą man pasiūlė tikras ispanų virtuvės meistras. O rezultatas tikrai nuostabus – toks šedevras iš tokių paprastų produktų! Tirštos pomidorų sriubos receptas toks paprastas, kad skubu juo pasidalinti! Apskritai jis mane tiesiog sužavėjo, nes buvo pridėta duonos-česnako-pomidorų pastos – patikėkite, jūs niekada nieko panašaus nebandėte! Ir dar – tai ispaniškos virtuvės patiekalas, o ten pirmieji patiekalai dažnai patiekiami šalti. Išbandykite ir jūs, nes dabar žinote, kaip virti tirštą pomidorų sriubą, ir niekas netrukdo!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Balta duona
    100 gramų
  • Pomidorai
    900 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Saldžioji paprika
    2 vnt
  • Agurkas
    1 vnt
  • Kiaušinio trynys
    1 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Aliejus
    6 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Duoną ir česnaką sumalkite trintuvu.
    1. Duoną ir česnaką sumalkite trintuvu.
  • Į sumaišytus sausus ingredientus sudėkite sviestą ir trynį. Išplakite ir gaukite šią pastą.
    2. Į sumaišytus sausus ingredientus sudėkite sviestą ir trynį. Išplakite ir gaukite šią pastą.
  • Reklama
  • Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite puode. Įdėkite pomidorų, pipirų, agurkų, druskos ir prieskonių. Sutrinkite trintuvu iki tyrės.
    3. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite puode. Įdėkite pomidorų, pipirų, agurkų, druskos ir prieskonių. Sutrinkite trintuvu iki tyrės.
  • Įdėkite česnako ir duonos pastos. Atskieskite vandeniu pagal savo skonį, užvirinkite ir palaikykite dar penkias minutes.
    4. Įdėkite česnako ir duonos pastos. Atskieskite vandeniu pagal savo skonį, užvirinkite ir palaikykite dar penkias minutes.
  • Reklama
  • Pipirai ir druska pagal skonį, taip pat papuoškite bet kuo - krekeriais, daržovėmis, žolelėmis. Gero apetito!
    5. Pipirai ir druska pagal skonį, taip pat papuoškite bet kuo - krekeriais, daržovėmis, žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai