Tingus obuolių pyragas
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Skanus ir paprastas receptas, kaip pasigaminti tinginio obuolių pyragą. Jį paruošti itin paprasta ir greita. Puikiai tiks prie rytinės arbatos ar prie šventinio stalo. Tai bene lengviausiai ir greičiausiai pagaminamas pyragas. Visi ingredientai turi būti sumaišyti ir kepti orkaitėje. Obuolius geriau imti kietas veisles ir saldžiarūgščius, todėl skonis bus įdomesnis, nors kiekvienas renkasi savo. Desertui imame: obuolius, miltus, cukrų, manų kruopas, sviestą, cinamoną ir pakelį kepimo miltelių. Vykdykite nuoseklias instrukcijas ir pradėkite gaminti.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai125 gramai
-
Cukrus125 gramai
-
Manų kruopos125 gramai
-
Kepimo milteliai tešlai1 vnt
-
Sviestas80 gramų
-
Obuoliai500 gramų
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Miltus persijokite į dubenį, tada suberkite pakuotę kepimo miltelių, 60 gramų cukraus ir manų kruopas.
-
2. Obuolius sutarkuokite, suberkite į juos cinamoną, 65 gramus cukraus ir išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Formą, kurioje kepsime pyragą, patepame aliejumi arba išklojame kepimo popieriumi. Trečią dalį sausų ingredientų supilkite į dugną ir tolygiai paskirstykite, ant viršaus dėkite pusę obuolių įdaro.
-
4. Antrą dalį miltų su cukrumi ir kepimo milteliais supilkite į formą, išdėliokite obuolius, tada paskutinį sluoksnį išklokite likusiu sausu mišiniu, supjaustykite sviestą ir išdėliokite ant pyrago viršaus.
-
Reklama
-
5. Pyragą pusvalandžiui siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180-190 laipsnių. Patiekite karštą arba šaltą (papuoškite cukraus pudra). Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama