Tingus obuolių pyragas

Tingus obuolių pyragas

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Skanus ir paprastas receptas, kaip pasigaminti tinginio obuolių pyragą. Jį paruošti itin paprasta ir greita. Puikiai tiks prie rytinės arbatos ar prie šventinio stalo. Tai bene lengviausiai ir greičiausiai pagaminamas pyragas. Visi ingredientai turi būti sumaišyti ir kepti orkaitėje. Obuolius geriau imti kietas veisles ir saldžiarūgščius, todėl skonis bus įdomesnis, nors kiekvienas renkasi savo. Desertui imame: obuolius, miltus, cukrų, manų kruopas, sviestą, cinamoną ir pakelį kepimo miltelių. Vykdykite nuoseklias instrukcijas ir pradėkite gaminti.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    125 gramai
  • Cukrus
    125 gramai
  • Manų kruopos
    125 gramai
  • Kepimo milteliai tešlai
    1 vnt
  • Sviestas
    80 gramų
  • Obuoliai
    500 gramų
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus persijokite į dubenį, tada suberkite pakuotę kepimo miltelių, 60 gramų cukraus ir manų kruopas.
    1. Miltus persijokite į dubenį, tada suberkite pakuotę kepimo miltelių, 60 gramų cukraus ir manų kruopas.
  • Obuolius sutarkuokite, suberkite į juos cinamoną, 65 gramus cukraus ir išmaišykite.
    2. Obuolius sutarkuokite, suberkite į juos cinamoną, 65 gramus cukraus ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Formą, kurioje kepsime pyragą, patepame aliejumi arba išklojame kepimo popieriumi. Trečią dalį sausų ingredientų supilkite į dugną ir tol...
    3. Formą, kurioje kepsime pyragą, patepame aliejumi arba išklojame kepimo popieriumi. Trečią dalį sausų ingredientų supilkite į dugną ir tolygiai paskirstykite, ant viršaus dėkite pusę obuolių įdaro.
  • Antrą dalį miltų su cukrumi ir kepimo milteliais supilkite į formą, išdėliokite obuolius, tada paskutinį sluoksnį išklokite likusiu sausu...
    4. Antrą dalį miltų su cukrumi ir kepimo milteliais supilkite į formą, išdėliokite obuolius, tada paskutinį sluoksnį išklokite likusiu sausu mišiniu, supjaustykite sviestą ir išdėliokite ant pyrago viršaus.
  • Reklama
  • Pyragą pusvalandžiui siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180-190 laipsnių. Patiekite karštą arba šaltą (papuoškite cukraus pudra). Skanaus!
    5. Pyragą pusvalandžiui siunčiame į orkaitę, įkaitintą iki 180-190 laipsnių. Patiekite karštą arba šaltą (papuoškite cukraus pudra). Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai