Tinginys
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Daugelis prisimename saldų tinginio skonį. Tai vaikystės desertas ir nuo jo niekada nepavargstu. Taigi nusprendžiau su jumis pasidalinti savo mėgstamiausiu receptu! Jei anksčiau ieškojote tinginio paruošimo instrukcijų, žinote, kad yra daugybė variantų. Sudėtyje gali būti riešutų, šokolado, pieno, bet pagrindas tas pats – tai trapios tešlos sausainiai. Net pradedantysis virėjas susidoros su tokiu desertu.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Trapios tešlos sausainiai300 gramų
-
Sviestas200 gramų
-
Riešutai100 gramų
-
Kondensuotas pienas5 šaukštai
-
Pienas5 šaukštai
-
Kakava3 šaukštai
-
Cukrus1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pusę sausainių sulaužykite, o kitą pusę sumalkite į trupinius.
-
2. Puode ant silpnos ugnies kaitinkite cukrų, kondensuotą pieną, pieną ir kakavą, kol ištirps. Kai masė taps viena, išjunkite ugnį ir sudėkite sviestą. Kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Riešutus susmulkinkite ir suberkite į saldaus šokolado masę.
-
4. Su folija suformuokite saldžią dešrą.
-
Reklama
-
5. Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Desertą patiekite supjaustytą porcijomis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama