Tinginys

Tinginys

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Daugelis prisimename saldų tinginio skonį. Tai vaikystės desertas ir nuo jo niekada nepavargstu. Taigi nusprendžiau su jumis pasidalinti savo mėgstamiausiu receptu! Jei anksčiau ieškojote tinginio paruošimo instrukcijų, žinote, kad yra daugybė variantų. Sudėtyje gali būti riešutų, šokolado, pieno, bet pagrindas tas pats – tai trapios tešlos sausainiai. Net pradedantysis virėjas susidoros su tokiu desertu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Trapios tešlos sausainiai
    300 gramų
  • Sviestas
    200 gramų
  • Riešutai
    100 gramų
  • Kondensuotas pienas
    5 šaukštai
  • Pienas
    5 šaukštai
  • Kakava
    3 šaukštai
  • Cukrus
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pusę sausainių sulaužykite, o kitą pusę sumalkite į trupinius.
    1. Pusę sausainių sulaužykite, o kitą pusę sumalkite į trupinius.
  • Puode ant silpnos ugnies kaitinkite cukrų, kondensuotą pieną, pieną ir kakavą, kol ištirps. Kai masė taps viena, išjunkite ugnį ir sudėki...
    2. Puode ant silpnos ugnies kaitinkite cukrų, kondensuotą pieną, pieną ir kakavą, kol ištirps. Kai masė taps viena, išjunkite ugnį ir sudėkite sviestą. Kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Riešutus susmulkinkite ir suberkite į saldaus šokolado masę.
    3. Riešutus susmulkinkite ir suberkite į saldaus šokolado masę.
  • Su folija suformuokite saldžią dešrą.
    4. Su folija suformuokite saldžią dešrą.
  • Reklama
  • Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Desertą patiekite supjaustytą porcijomis. Skanaus!
    5. Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Desertą patiekite supjaustytą porcijomis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai