Tešloje keptos krevetės

Tešloje keptos krevetės

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Noriu atkreipti jūsų dėmesį į nuostabiai patrauklų ir skanų užkandį. Jei mėgstate jūros gėrybes ir norite pasilepinti kažkuo originaliu, prisiminkite ir pakartokite šį receptą namuose! Parodysiu idėją, kaip krevetes kepti filo tešloje. Ingredientų nedaug, bet rezultatas nuostabus! Plona traški tešla ir pikantiškos jūros gėrybės puikiai dera. Patiekiant užkandį galima užpilti mėgstamo padažo (geriausia, žinoma, aštraus).

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Krevetės
    450 gramų (nuluptos, bet su uodegomis)
  • filo tešla
    400 gramų (maždaug)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Worcestershire padažas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus
    Skonis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Krevetes nuplaukite ir nusausinkite. Įdėkite cukraus ir padažo. Palikite 10-15 minučių, kad pasimarinuotų.
    1. Krevetes nuplaukite ir nusausinkite. Įdėkite cukraus ir padažo. Palikite 10-15 minučių, kad pasimarinuotų.
  • Taip tešlą perpjaukite pusiau.
    2. Taip tešlą perpjaukite pusiau.
  • Reklama
  • Krevetes dėkite ant krašto, pradėkite vynioti į tešlą.
    3. Krevetes dėkite ant krašto, pradėkite vynioti į tešlą.
  • Užlenkite kraštą.
    4. Užlenkite kraštą.
  • Reklama
  • Ir galiuką suklijuoti plaktu kiaušiniu. Pakartokite procesą tokiu pačiu būdu su visomis krevetėmis.
    5. Ir galiuką suklijuoti plaktu kiaušiniu. Pakartokite procesą tokiu pačiu būdu su visomis krevetėmis.
  • Įkaitinkite aliejaus tiek, kad krevetės plaukiotų. Gerai įkaitintame aliejuje apkepkite juos porą minučių iki auksinės rudos spalvos. Ger...
    6. Įkaitinkite aliejaus tiek, kad krevetės plaukiotų. Gerai įkaitintame aliejuje apkepkite juos porą minučių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai