Tešloje keptos krevetės
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Noriu atkreipti jūsų dėmesį į nuostabiai patrauklų ir skanų užkandį. Jei mėgstate jūros gėrybes ir norite pasilepinti kažkuo originaliu, prisiminkite ir pakartokite šį receptą namuose! Parodysiu idėją, kaip krevetes kepti filo tešloje. Ingredientų nedaug, bet rezultatas nuostabus! Plona traški tešla ir pikantiškos jūros gėrybės puikiai dera. Patiekiant užkandį galima užpilti mėgstamo padažo (geriausia, žinoma, aštraus).
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krevetės450 gramų (nuluptos, bet su uodegomis)
-
filo tešla400 gramų (maždaug)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus1/2 arbatinio šaukštelio
-
Worcestershire padažas2 arbatiniai šaukšteliai
-
AliejusSkonis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Krevetes nuplaukite ir nusausinkite. Įdėkite cukraus ir padažo. Palikite 10-15 minučių, kad pasimarinuotų.
-
2. Taip tešlą perpjaukite pusiau.
-
Reklama
-
3. Krevetes dėkite ant krašto, pradėkite vynioti į tešlą.
-
4. Užlenkite kraštą.
-
Reklama
-
5. Ir galiuką suklijuoti plaktu kiaušiniu. Pakartokite procesą tokiu pačiu būdu su visomis krevetėmis.
-
6. Įkaitinkite aliejaus tiek, kad krevetės plaukiotų. Gerai įkaitintame aliejuje apkepkite juos porą minučių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama