Tartletės su frangipane
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Frangipane yra švelnus migdolų kremas. Pirmiausia paruoškite frangipaną ir tada užpildykite juo mažas tartaletes. Toks patrauklus ir elegantiškas desertas papuoš bet kokį šventinį stalą. Jei neturite migdolų miltų, bet turite migdolų, tuomet riešutus galite sumalti patys ir nebūtina to daryti labai smulkiai. Geriau rinktis 82,5% riebumo sviestą.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Migdolų miltai50 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus50 gramų
-
Kvietiniai miltai20 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Tartletai12 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Labai patogu ruošti visus ingredientus iš karto. Kepimo metu sviestas turi būti minkštas, todėl iš anksto išimkite jį iš šaldytuvo. Kruopščiai nuplaukite kiaušinio paviršių muiluotu vandeniu ir nuplaukite tekančiu vandeniu.
-
2. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą ir suberkite cukrų.
-
Reklama
-
3. Šiuos ingredientus mikseriu sutrinkite į kreminę masę.
-
4. Į šį kreminį sviesto mišinį suberkite migdolų miltus. Maišytuvu mažu greičiu įmaišykite miltus iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Įmuškite kiaušinį ir nedideliu greičiu plakite mikseriu, kol visiškai susimaišys.
-
6. Į gautą masę suberkite kvietinius miltus ir vėl paleiskite maišytuvą, kad gautumėte vienalyti kremą – tai frangipanas. Dubenį su frangipanu padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
-
Reklama
-
7. Tada konditerinį maišelį su mėgstamu antgaliu pripildykite atvėsusiu frangipanu.
-
8. Į paruoštas tartaletes išspauskite frangipaną, viršų taip pat papuošiau migdolais, bet tai neprivaloma.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama