Svogūnų žiedai prie alaus
3.6 (3 įvertinimai)
6-8 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Mano receptas, kaip pasigaminti svogūnų žiedus prie alaus. Svogūnų žiedai tvirtai įsitvirtino mano gyvenime iškart po to, kai man pavyko juos iškepti. Nustebau, kad toks paprastas patiekalas daugelį metų stovėjo nuošalyje. Kažkaip nežiūrėjau į dalykus rimtai. Bet veltui! Tai daug geriau nei tie patys traškučiai, krekeriai ir gruzdintos bulvytės! Be to, aš mėgstu svogūnus bet kokia forma. O keptų svogūnų skonis daug švelnesnis, nepaisant to, kad kvapas tik atsiskleidžia!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai3 vnt
-
Pienas500 mililitrų
-
Miltai1 stiklinė
-
Džiūvėsėliai1 puodelis
-
Tabasco padažas3 arbatiniai šaukšteliai
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
-
Augalinis aliejus1 stiklas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šiam patiekalui geriau imti baltus ir aštrius svogūnus. Turiu 3 dideles galvas. Jums reikia juos išvalyti ir supjaustyti dideliais žiedais. Mes atskiriame žiedus, išimdami juos vieną iš kito.
-
2. Supilkite pieną į dubenį. Jei turite ne pirmą šviežumą, tai nėra baisu. Prie svogūnų tiks ir rūgpienis. Pamerkite žiedus piene. Užlašinkite kelis lašus Tabasco padažo.
-
Reklama
-
3. Į atskirą sausą dubenį supilkite stiklinę miltų. Į jį suberkite prieskonius su druska. Kaip prieskonius turiu raudoną aitriąją papriką, juoduosius pipirus ir papriką. Miltus sumaišyti su prieskoniais.
-
4. Svogūnų žiedus pamirkyti piene, pamirkyti miltuose su druska ir prieskoniais. Tada dar kartą pamirkykite žiedus piene ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
5. Norėdami paruošti svogūnų žiedus, mums reikia keptuvės aukštais kraštais arba gruzdintuvės. Supilkite į jį augalinį aliejų, kad žiedai beveik paskęstų. Svogūnų žiedus sudėkite į karštą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Apkeptus svogūnų žiedus pirmiausia uždėjau ant servetėlių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Po to patiekiu patiekalą ant stalo kartu su kečupu. Šis užkandis bus puikus priedas bet kokiame vakarėlyje. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama