Svogūnų žiedai prie alaus

Svogūnų žiedai prie alaus

3.6 (3 įvertinimai)

6-8 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Mano receptas, kaip pasigaminti svogūnų žiedus prie alaus. Svogūnų žiedai tvirtai įsitvirtino mano gyvenime iškart po to, kai man pavyko juos iškepti. Nustebau, kad toks paprastas patiekalas daugelį metų stovėjo nuošalyje. Kažkaip nežiūrėjau į dalykus rimtai. Bet veltui! Tai daug geriau nei tie patys traškučiai, krekeriai ir gruzdintos bulvytės! Be to, aš mėgstu svogūnus bet kokia forma. O keptų svogūnų skonis daug švelnesnis, nepaisant to, kad kvapas tik atsiskleidžia!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    3 vnt
  • Pienas
    500 mililitrų
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai
    1 puodelis
  • Tabasco padažas
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 stiklas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šiam patiekalui geriau imti baltus ir aštrius svogūnus. Turiu 3 dideles galvas. Jums reikia juos išvalyti ir supjaustyti dideliais žiedai...
    1. Šiam patiekalui geriau imti baltus ir aštrius svogūnus. Turiu 3 dideles galvas. Jums reikia juos išvalyti ir supjaustyti dideliais žiedais. Mes atskiriame žiedus, išimdami juos vieną iš kito.
  • Supilkite pieną į dubenį. Jei turite ne pirmą šviežumą, tai nėra baisu. Prie svogūnų tiks ir rūgpienis. Pamerkite žiedus piene. Užlašinki...
    2. Supilkite pieną į dubenį. Jei turite ne pirmą šviežumą, tai nėra baisu. Prie svogūnų tiks ir rūgpienis. Pamerkite žiedus piene. Užlašinkite kelis lašus Tabasco padažo.
  • Reklama
  • Į atskirą sausą dubenį supilkite stiklinę miltų. Į jį suberkite prieskonius su druska. Kaip prieskonius turiu raudoną aitriąją papriką, j...
    3. Į atskirą sausą dubenį supilkite stiklinę miltų. Į jį suberkite prieskonius su druska. Kaip prieskonius turiu raudoną aitriąją papriką, juoduosius pipirus ir papriką. Miltus sumaišyti su prieskoniais.
  • Svogūnų žiedus pamirkyti piene, pamirkyti miltuose su druska ir prieskoniais. Tada dar kartą pamirkykite žiedus piene ir apvoliokite džiū...
    4. Svogūnų žiedus pamirkyti piene, pamirkyti miltuose su druska ir prieskoniais. Tada dar kartą pamirkykite žiedus piene ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti svogūnų žiedus, mums reikia keptuvės aukštais kraštais arba gruzdintuvės. Supilkite į jį augalinį aliejų, kad žiedai be...
    5. Norėdami paruošti svogūnų žiedus, mums reikia keptuvės aukštais kraštais arba gruzdintuvės. Supilkite į jį augalinį aliejų, kad žiedai beveik paskęstų. Svogūnų žiedus sudėkite į karštą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Apkeptus svogūnų žiedus pirmiausia uždėjau ant servetėlių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Po to patiekiu patiekalą ant stalo kartu su ...
    6. Apkeptus svogūnų žiedus pirmiausia uždėjau ant servetėlių, kad nuvarvėtų riebalų perteklius. Po to patiekiu patiekalą ant stalo kartu su kečupu. Šis užkandis bus puikus priedas bet kokiame vakarėlyje. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai