Svogūnų ir obuolių padažas

Svogūnų ir obuolių padažas

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
1 val.

Apie receptą

Jei norite išbandyti ką nors naujo ir patiekti skanų padažą prie keptos mėsos ar žuvies, naudokite šį receptą. Minimalus ingredientų kiekis - ir gausite kvapnų ir neįprastą padažą. Svogūnų-obuolių padažas puikiai papildo mėsos ir paukštienos patiekalus. Paprastas ir skanus, jums tikrai patiks ir taps neatsiejama jūsų meniu dalimi. Šiam padažui geriau naudoti rūgščius obuolius, o jei mėgstate glotnų padažą, tiesiog sutrinkite jį blenderiu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt (vidutinio dydžio)
  • Obuoliai
    1 vnt
  • Grietinėlė
    1/2 stiklinės (30
  • Vanduo
    450 mililitrų
  • Sviestas
    40 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    25 mililitrai
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Provanso žolelės
    1 žiupsnelis
  • Druska, pipirai, lauro lapas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuotraukoje pateikti pagrindiniai ingredientai, kurių prireiks ruošiant padažą. Be Provanso žolelių, druskos, pipirų ir lauro lapų.
    1. Nuotraukoje pateikti pagrindiniai ingredientai, kurių prireiks ruošiant padažą. Be Provanso žolelių, druskos, pipirų ir lauro lapų.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sviestą. Sudėkite svogūną, pakepinkite iki auksinės spalvos.
    3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sviestą. Sudėkite svogūną, pakepinkite iki auksinės spalvos.
  • Jūsų svogūnas turėtų būti maždaug tokios spalvos.
    4. Jūsų svogūnas turėtų būti maždaug tokios spalvos.
  • Reklama
  • Obuolius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į svogūną.
    5. Obuolius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į svogūną.
  • Toliau sudėkite lauro lapus, druską, pipirus pagal skonį ir žiupsnelį provanso žolelių. Užpildykite 350 mililitrų vandens. Užvirinkite, s...
    6. Toliau sudėkite lauro lapus, druską, pipirus pagal skonį ir žiupsnelį provanso žolelių. Užpildykite 350 mililitrų vandens. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 40 minučių.
  • Reklama
  • Po 40 minučių supilkite likusį vandenį ir grietinėlę, sumaišytą su miltais. Troškinkite ant viryklės dar apie 10 minučių.
    7. Po 40 minučių supilkite likusį vandenį ir grietinėlę, sumaišytą su miltais. Troškinkite ant viryklės dar apie 10 minučių.
  • Baigiant virti, išimkite lauro lapą. Padažas paruoštas, galite patiekti!
    8. Baigiant virti, išimkite lauro lapą. Padažas paruoštas, galite patiekti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai