Svogūnų ir obuolių padažas
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
1 val.
Apie receptą
Jei norite išbandyti ką nors naujo ir patiekti skanų padažą prie keptos mėsos ar žuvies, naudokite šį receptą. Minimalus ingredientų kiekis - ir gausite kvapnų ir neįprastą padažą. Svogūnų-obuolių padažas puikiai papildo mėsos ir paukštienos patiekalus. Paprastas ir skanus, jums tikrai patiks ir taps neatsiejama jūsų meniu dalimi. Šiam padažui geriau naudoti rūgščius obuolius, o jei mėgstate glotnų padažą, tiesiog sutrinkite jį blenderiu.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Vaisiai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai2 vnt (vidutinio dydžio)
-
Obuoliai1 vnt
-
Grietinėlė1/2 stiklinės (30
-
Vanduo450 mililitrų
-
Sviestas40 gramų
-
Alyvuogių aliejus25 mililitrai
-
Miltai1 šaukštas
-
Provanso žolelės1 žiupsnelis
-
Druska, pipirai, lauro lapaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuotraukoje pateikti pagrindiniai ingredientai, kurių prireiks ruošiant padažą. Be Provanso žolelių, druskos, pipirų ir lauro lapų.
-
2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sviestą. Sudėkite svogūną, pakepinkite iki auksinės spalvos.
-
4. Jūsų svogūnas turėtų būti maždaug tokios spalvos.
-
Reklama
-
5. Obuolius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į svogūną.
-
6. Toliau sudėkite lauro lapus, druską, pipirus pagal skonį ir žiupsnelį provanso žolelių. Užpildykite 350 mililitrų vandens. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 40 minučių.
-
Reklama
-
7. Po 40 minučių supilkite likusį vandenį ir grietinėlę, sumaišytą su miltais. Troškinkite ant viryklės dar apie 10 minučių.
-
8. Baigiant virti, išimkite lauro lapą. Padažas paruoštas, galite patiekti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama