Šventinis silkės užkandis

Šventinis silkės užkandis

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
3 val.

Apie receptą

Na, o kas nemėgsta silkės užkandžių? Ant šventinio stalo silkė turi būti ne tik skani, bet ir patiekta įdomiai. Silkės užkandis neįprastas, skanus ir atrodo labai gražiai. Daugelis žmonių mėgsta silkių patiekalus, sunku įsivaizduoti šventinį stalą be šio skanaus užkandžio. Siūlau jums labai įdomų silkės užkandžio gaminimo receptą. Šį skanų užkandį paruošti nėra sunku, tačiau svarbiausia, kad supjaustytas jis atrodytų labai įspūdingai ir gražiai. Ir aš jums papasakosiu, kaip paruošti silkės užkandį šventiniam stalui, ir išsamiai parodysiu nuotraukose. Paruoškite silkės užkandį ir nustebinkite svečius įdomiais patiekalais.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkė
    1 vnt
  • Virtas kiaušinis
    1 vnt
  • Virtos morkos
    1 vnt
  • Saldžioji paprika
    1/2 vnt
  • Raudonasis svogūnas
    1/2 vnt
  • Marinuotas agurkas
    1~2 vnt (arba raugintas)
  • Želatina
    15 gramų
  • Vanduo
    40 mililitrų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Citrinų sultys
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    1/2 šaukšto
  • Krapai
    1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Silkę atskiriame į dvi filė, išimame stuburą ir visus kaulus.
    1. Silkę atskiriame į dvi filė, išimame stuburą ir visus kaulus.
  • Kiaušinį, svogūną, paprikas ir morką supjaustykite mažais kubeliais. O dalį žalumynų smulkiai supjaustome.
    2. Kiaušinį, svogūną, paprikas ir morką supjaustykite mažais kubeliais. O dalį žalumynų smulkiai supjaustome.
  • Reklama
  • Agurką supjaustykite plonais griežinėliais.
    3. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Želatiną užpilkite virintu vandeniu ir padėkite į vandens vonią (kol ji visiškai ištirps).
    4. Želatiną užpilkite virintu vandeniu ir padėkite į vandens vonią (kol ji visiškai ištirps).
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite pjaustytas daržoves, žoleles ir kiaušinį. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinę, augalinį aliejų, citrinos ...
    5. Dubenyje sumaišykite pjaustytas daržoves, žoleles ir kiaušinį. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite grietinę, augalinį aliejų, citrinos sultis ir želatiną. Išmaišykite.
  • Vieną filė dalį dėkite ant maistinės plėvelės, o pusę želė masės išklokite su daržovėmis.
    6. Vieną filė dalį dėkite ant maistinės plėvelės, o pusę želė masės išklokite su daržovėmis.
  • Reklama
  • Ant viršaus dėkite susmulkintą agurką ir likusią želė masę. Tada – antroji filė dalis.
    7. Ant viršaus dėkite susmulkintą agurką ir likusią želė masę. Tada – antroji filė dalis.
  • Užkandį suvyniojame į plėvelę kaip vyniotinį ir dedame į šaldytuvą porai valandų, geriausia nakčiai.
    8. Užkandį suvyniojame į plėvelę kaip vyniotinį ir dedame į šaldytuvą porai valandų, geriausia nakčiai.
  • Reklama
  • Gatavą užkandį išimame iš šaldytuvo. Nuimkite plėvelę ir aštriu peiliu supjaustykite mažais sluoksniais, papuoškite krapais.
    9. Gatavą užkandį išimame iš šaldytuvo. Nuimkite plėvelę ir aštriu peiliu supjaustykite mažais sluoksniais, papuoškite krapais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai