Bulvių suktinukas su mėsa
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šiandien sužinosite, kaip pasigaminti bulvių suktinuką su mėsa. Tai nuostabus patiekalas, tinkantis sotiems ir skaniems pietums. Tokį vyniotinį dažnai kepu vaikams ir savo sutuoktinei. Pabandykite tai! Šis ritinys, be skonio, turi ir kitų privalumų. 1. Mes nenaudojame miltų. Ir bulvės nėra laikomos tokiomis kaloringomis ir kenksmingomis. 2. Riebalai iš maltos mėsos įsigeria į bulvių pagrindą ir dėl to patiekalas tampa subalansuotas riebumu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės10 vnt
-
Sviestas3 šaukštai
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Grietinėlė0,5 stiklinės
-
Malta mėsa500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Parmezanas100 gramų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Verdantis vanduo500 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išvirkite bulves be lupenos, užpilkite šviežiai virintu vandeniu iš virdulio ir grietinėlės. Išminkykite, sudėkite sviestą, šiek tiek išplaktus kiaušinius ir druską pagal skonį.
-
2. Maltą mėsą su smulkintu svogūnu pakepinkite keptuvėje apie 20 min. Pasūdykite, supilkite tarkuotą parmezaną į mėsos įdarą.
-
Reklama
-
3. Dabar tyrę paskirstome ant maistinės plėvelės lygiu sluoksniu. Ant viršaus dėkite faršą, nuo tyrelės kraštų pora centimetrų palikite laisva.
-
4. Mes pasukame plėvelę, atsargiai pakeldami ir sujungdami savo ritinio galus. Perkeliame ant kepimo popieriaus, patepame aliejumi.
-
Reklama
-
5. Mes siunčiame ritinį į orkaitę 40 minučių. Nustatykite temperatūrą iki 180 laipsnių. Kepkite, kol atsiras graži auksinė plutelė. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama