Bulvių suktinukas su mėsa

Bulvių suktinukas su mėsa

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiandien sužinosite, kaip pasigaminti bulvių suktinuką su mėsa. Tai nuostabus patiekalas, tinkantis sotiems ir skaniems pietums. Tokį vyniotinį dažnai kepu vaikams ir savo sutuoktinei. Pabandykite tai! Šis ritinys, be skonio, turi ir kitų privalumų. 1. Mes nenaudojame miltų. Ir bulvės nėra laikomos tokiomis kaloringomis ir kenksmingomis. 2. Riebalai iš maltos mėsos įsigeria į bulvių pagrindą ir dėl to patiekalas tampa subalansuotas riebumu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    10 vnt
  • Sviestas
    3 šaukštai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Grietinėlė
    0,5 stiklinės
  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Parmezanas
    100 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Verdantis vanduo
    500 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkite bulves be lupenos, užpilkite šviežiai virintu vandeniu iš virdulio ir grietinėlės. Išminkykite, sudėkite sviestą, šiek tiek išp...
    1. Išvirkite bulves be lupenos, užpilkite šviežiai virintu vandeniu iš virdulio ir grietinėlės. Išminkykite, sudėkite sviestą, šiek tiek išplaktus kiaušinius ir druską pagal skonį.
  • Maltą mėsą su smulkintu svogūnu pakepinkite keptuvėje apie 20 min. Pasūdykite, supilkite tarkuotą parmezaną į mėsos įdarą.
    2. Maltą mėsą su smulkintu svogūnu pakepinkite keptuvėje apie 20 min. Pasūdykite, supilkite tarkuotą parmezaną į mėsos įdarą.
  • Reklama
  • Dabar tyrę paskirstome ant maistinės plėvelės lygiu sluoksniu. Ant viršaus dėkite faršą, nuo tyrelės kraštų pora centimetrų palikite laisva.
    3. Dabar tyrę paskirstome ant maistinės plėvelės lygiu sluoksniu. Ant viršaus dėkite faršą, nuo tyrelės kraštų pora centimetrų palikite laisva.
  • Mes pasukame plėvelę, atsargiai pakeldami ir sujungdami savo ritinio galus. Perkeliame  ant kepimo popieriaus, patepame aliejumi.
    4. Mes pasukame plėvelę, atsargiai pakeldami ir sujungdami savo ritinio galus. Perkeliame ant kepimo popieriaus, patepame aliejumi.
  • Reklama
  • Mes siunčiame ritinį į orkaitę 40 minučių. Nustatykite temperatūrą iki 180 laipsnių. Kepkite, kol atsiras graži auksinė plutelė. Skanaus!
    5. Mes siunčiame ritinį į orkaitę 40 minučių. Nustatykite temperatūrą iki 180 laipsnių. Kepkite, kol atsiras graži auksinė plutelė. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai