Itališka vakarienė

Itališka vakarienė

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei turite pakuotę makaronų, šviežios maltos mėsos ir pomidorų padažo - laikas itališko stiliaus vakarienei! Maltos mėsos ir pomidorų padažas Italijoje yra ne tik „Bolonijos“! Mėsos kukuliai su švelniu mocarelos ir raudonėlio skoniu papuoš bet kokią vakarienę! Rekomenduoju išbandyti! Greita ir skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Maltos mėsos mišinys
    500 gramų
  • Žalias svogūnas
    1/2 vnt
  • Petražolės
    1/2 vnt
  • Duonos trupiniai
    1/2 puodelio
  • Tarkuota mocarelos
    1 stiklinė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Pomidorų padažas
    1 stiklinė
  • Raudonėlis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Makaronai
    1,5 puodelio
  • Tarkuotas parmezanas
    1~2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą su duonos trupiniais, tarkuota mocarela, svogūnais ir petražolėmis. Įkulkite kiaušinį ir pagardin...
    2. Giliame dubenyje sumaišykite maltą mėsą su duonos trupiniais, tarkuota mocarela, svogūnais ir petražolėmis. Įkulkite kiaušinį ir pagardinkite druska bei pipirais pagal skonį.
  • Reklama
  • Faršą gerai išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Faršą gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Padarykite vidutinio dydžio kotletus. Išdėstykite ant lenelės.
    4. Padarykite vidutinio dydžio kotletus. Išdėstykite ant lenelės.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Išdėstykite kotletus ir kepkite iš vienos pusės, kol paraus.
    5. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Išdėstykite kotletus ir kepkite iš vienos pusės, kol paraus.
  • Apverskite ir kepkite toliau, uždengę, porą minučių.
    6. Apverskite ir kepkite toliau, uždengę, porą minučių.
  • Reklama
  • Per tą laiką uždėkite virti makaronus.
    7. Per tą laiką uždėkite virti makaronus.
  • Į keptuvę supilkite pomidorų padažą. Į padažą įpilkite šiek tiek vandens iš makaronų, išmaišykite iki mėgstamo tirštumo. Ant patiekalo pa...
    8. Į keptuvę supilkite pomidorų padažą. Į padažą įpilkite šiek tiek vandens iš makaronų, išmaišykite iki mėgstamo tirštumo. Ant patiekalo pabarstykite raudonėlį, sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengę 10 minučių.
  • Reklama
  • Sudėkite makaronus ant   lėkščių, o ant jų išdėliokite kotletus su padažu.
    9. Sudėkite makaronus ant lėkščių, o ant jų išdėliokite kotletus su padažu.
  • Ant viršaus truputis tarkuoto parmezano, žiupsnelis šviežių petražolių, taurė gero vyno, belissimo! Gražaus vakaro! l
    10. Ant viršaus truputis tarkuoto parmezano, žiupsnelis šviežių petražolių, taurė gero vyno, belissimo! Gražaus vakaro! l
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai