Šventinės salotos be majonezo

Šventinės salotos be majonezo

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Dėl rūkytos vištienos ir pekino kopūsto derinio salotos tampa maistingos ir sultingos, o prinokusi kriaušė suteikia skoniui pikantiškumo ir jį išryškina. Skanios salotos, puikiai tinkančios šventiniam stalui! Šios salotos gali būti patiekiamos dideliame salotų dubenyje, tačiau jas geriau dėti į mažus dubenėlius ir papuošti žolelėmis, kad suteiktumėte šventišką įvaizdį. Šias salotas pageidautina iš karto patiekti prie stalo, kad kopūstai išliktų traškūs. Visi salotų ingredientai puikiai dera ir sukuria skonio harmoniją!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pekino kopūstai
    250 gramų
  • Rūkyta vištienos filė
    250 gramų
  • Kriaušės
    2 vnt
  • Graikiniai riešutai
    50 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    2~3 šaukštai
  • Prancūziškos garstyčios
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Vietoj rūkytos vištienos filė galite naudoti bet kurią kitą vištienos dalį. Rinkitės prinokusias ir sultin...
    1. Paruoškite visus ingredientus. Vietoj rūkytos vištienos filė galite naudoti bet kurią kitą vištienos dalį. Rinkitės prinokusias ir sultingas kriaušes.
  • Pekino dalį (tik žaliąją) supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite į salotų dubenį.
    2. Pekino dalį (tik žaliąją) supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Rūkytą vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Pridėti prie kopūstų.
    3. Rūkytą vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Pridėti prie kopūstų.
  • Iš kriaušių išimkite šerdį, minkštimą supjaustykite griežinėliais. Pridėti į salotų dubenį.
    4. Iš kriaušių išimkite šerdį, minkštimą supjaustykite griežinėliais. Pridėti į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Graikinius riešutus porą minučių padžiovinkite sausoje keptuvėje, tada supjaustykite gabalėliais. Į salotų dubenį suberkite riešutus.
    5. Graikinius riešutus porą minučių padžiovinkite sausoje keptuvėje, tada supjaustykite gabalėliais. Į salotų dubenį suberkite riešutus.
  • Sumaišykite alyvuogių aliejų su garstyčiomis, druska ir pipirais.
    6. Sumaišykite alyvuogių aliejų su garstyčiomis, druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Paruoštą padažą supilkite į salotų dubenį, išmaišykite salotas.
    7. Paruoštą padažą supilkite į salotų dubenį, išmaišykite salotas.
  • Patiekite salotas iš karto! Skanaus!
    8. Patiekite salotas iš karto! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai