Šventinės salotos be majonezo
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Dėl rūkytos vištienos ir pekino kopūsto derinio salotos tampa maistingos ir sultingos, o prinokusi kriaušė suteikia skoniui pikantiškumo ir jį išryškina. Skanios salotos, puikiai tinkančios šventiniam stalui! Šios salotos gali būti patiekiamos dideliame salotų dubenyje, tačiau jas geriau dėti į mažus dubenėlius ir papuošti žolelėmis, kad suteiktumėte šventišką įvaizdį. Šias salotas pageidautina iš karto patiekti prie stalo, kad kopūstai išliktų traškūs. Visi salotų ingredientai puikiai dera ir sukuria skonio harmoniją!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pekino kopūstai250 gramų
-
Rūkyta vištienos filė250 gramų
-
Kriaušės2 vnt
-
Graikiniai riešutai50 gramų
-
Alyvuogių aliejus2~3 šaukštai
-
Prancūziškos garstyčios1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Vietoj rūkytos vištienos filė galite naudoti bet kurią kitą vištienos dalį. Rinkitės prinokusias ir sultingas kriaušes.
-
2. Pekino dalį (tik žaliąją) supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
3. Rūkytą vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Pridėti prie kopūstų.
-
4. Iš kriaušių išimkite šerdį, minkštimą supjaustykite griežinėliais. Pridėti į salotų dubenį.
-
Reklama
-
5. Graikinius riešutus porą minučių padžiovinkite sausoje keptuvėje, tada supjaustykite gabalėliais. Į salotų dubenį suberkite riešutus.
-
6. Sumaišykite alyvuogių aliejų su garstyčiomis, druska ir pipirais.
-
Reklama
-
7. Paruoštą padažą supilkite į salotų dubenį, išmaišykite salotas.
-
8. Patiekite salotas iš karto! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama