Švelnios salotos su raudona žuvimi
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Paprastos, skanios ir švelnios salotos. Visi ingredientai puikiai dera kartu. Galite naudoti bet kokią raudoną žuvį. Tai gali būti upėtakis, lašiša arba rožinė lašiša. Salotas ruošime sluoksniais. Jas galima surinkti į bendrą salotų dubenį arba pagaminti porcijomis puodeliuose. Sluoksnių eiliškumą galima keisti.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūris100 gramų (kietas)
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Raudona žuvis250 gramų
-
Majonezas70 gramų
-
Pomidorai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Proporcijas galima šiek tiek keisti pagal savo skonį.
-
2. Kiaušinius išvirkite verdančiame vandenyje ir atvėsinkite. Tada nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Pirmajam sluoksniui dedame tarkuotus kiaušinius. Sutepkite sluoksnį nedideliu kiekiu majonezo.
-
4. Dėkite antrą raudonos žuvies sluoksnį, supjaustytą mažais kubeliais. Taip pat sluoksnį lengvai patepkite majonezu.
-
Reklama
-
5. Sūrį sutarkuokite smulkia arba vidutine tarka ir sudėkite į kitą sluoksnį. Aptepti majonezu.
-
6. Paskutiniam salotų sluoksniui dėkite kubeliais pjaustytus pomidorus.
-
Reklama
-
7. Salotos paruoštos! Prieš patiekdami šiek tiek palaikykite šaldytuve. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama