Švediški mėsos kukuliai padaže

Švediški mėsos kukuliai padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Yra daugybė mėsos kukulių paruošimo variantų. Siūlau švediškus mėsos kukulius pagal klasikinį receptą – tobuli pietūs ar vakarienė. Jie ruošiami nedideliais dydžiais ir pomidorų padaže. Bet kuriuose Švedijos namuose ar restorane visada galite paragauti skanių mėsos kukulių. Jiems ruošiamas padažas vis kitoks: bruknių, kreminis, sūrio, kreminio sūrio, pomidorų ir kt. Jie puikiai dera su bet kokiu padažu ir visada gaunasi sultingi ir skanūs. Šiame recepte Galite naudoti bet kokią mėgstamą maltą mėsą. Kaip garnyras puikiai tinka ryžiai.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Grietinėlė
    40 gramų
  • Pomidorų pasta
    30 gramų
  • Miltai
    1~2 šaukštai
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Svogūną ir morką susmulkinkite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Tuo tarpu paruoškite faršą. Įdėkite drusko...
    2. Svogūną ir morką susmulkinkite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Tuo tarpu paruoškite faršą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Būtinai pridėkite kmynų ir maltos paprikos, be šių prieskonių švediški kukuliai neįmanomi.
  • Reklama
  • Apkeptas daržoves suberkite į faršą ir gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos pagal skonį.
    3. Apkeptas daržoves suberkite į faršą ir gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinį ir įberkite druskos pagal skonį.
  • Suformuokite kukulius ir dėkite į šaldytuvą, kol ruošiame padažą. Mėsos kukulius galima iš karto troškinti su padažu arba iš anksto apkep...
    4. Suformuokite kukulius ir dėkite į šaldytuvą, kol ruošiame padažą. Mėsos kukulius galima iš karto troškinti su padažu arba iš anksto apkepti arba kepti orkaitėje. Nusprendžiau juos tiesiog troškinti padaže.
  • Reklama
  • Kepkite miltus augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Galite naudoti paruoštus pomidorus arba naminį vaisių gėrimą arba šviežiu...
    5. Kepkite miltus augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Galite naudoti paruoštus pomidorus arba naminį vaisių gėrimą arba šviežius pomidorus. Aš naudojau pomidorų pastą.
  • Į miltus iš karto supilkite šiek tiek grietinėlės, nuolat maišydami troškinkite minutę, o tada supilkite pomidorų pastą. Užvirinkite ir n...
    6. Į miltus iš karto supilkite šiek tiek grietinėlės, nuolat maišydami troškinkite minutę, o tada supilkite pomidorų pastą. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Dabar paimkite indą, kuriame troškinsite kukulius, sudėkite į jį kukulius ir užpilkite padažu. Padėkite ant ugnies ir užvirinkite. Tada s...
    7. Dabar paimkite indą, kuriame troškinsite kukulius, sudėkite į jį kukulius ir užpilkite padažu. Padėkite ant ugnies ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir troškinkite apie pusvalandį ant silpnos ugnies.
  • Mėsos kukuliai visada puikiai dera su ryžiais, todėl nusprendžiau juos gaminti kaip garnyrą. Gero apetito!
    8. Mėsos kukuliai visada puikiai dera su ryžiais, todėl nusprendžiau juos gaminti kaip garnyrą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai