Cukinijų pica be miltų keptuvėje
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Cukinijų pica keptuvėje yra daug švelnesnė ir sveikesnė nei įprasta pica. Ši pica paruošiama daug greičiau ir paprasčiau. Tai puikūs naminiai pusryčiai, pietūs ar vakarienė! Picos užpilai gali būti skirtingi, nesvarbu, ką turite šaldytuve. Greita, paprasta ir skanu! Minimalus miltų ir kalorijų kiekis. Jei pageidaujama, picą galima kepti orkaitėje.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinija1 vnt (200 gramų)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Avižinės kruopos2 šaukštai
-
Pomidorų padažas1 šaukštas
-
Dešra50 gramų
-
Pomidorai2 vnt
-
Mocarela sūris100 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Cukiniją sutarkuoti, pasūdyti ir palikti 5-10 min.
-
Reklama
-
3. Pasibaigus laikui, kai cukinija išskirs sultis, jas gerai išspauskite. Grąžinkite cukinijas be sulčių į indą, sudėkite kiaušinius ir avižinius dribsnius. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
-
4. Cukinijų tešlą dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos iš vienos pusės.
-
Reklama
-
5. Mentele atsargiai apverskite.
-
6. Aptepkite pomidorų padažu.
-
Reklama
-
7. Išdėliokite dešros griežinėlius.
-
8. Tada pomidorų griežinėliai.
-
Reklama
-
9. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu ir po dangčiu pakepti dar 5-7 minutes, kol išsilydys sūris.
-
10. Paruoštą picą perkelkite į lėkštę.
-
Reklama
-
11. Picą supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama