Padaže troškinta kiauliena
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Nustebinkite savo šeimos narius šiuo nuostabiu patiekalu. Paruoškite kvapnų ir sultingą kiaulienos troškinį. Pats paruošimas gan paprastas ir nereikalaujantis jokių ypatingų ingredientų, bet toks skanus! Gamindami galite naudoti šviežius pomidorus arba pomidorus savo sultyse. Prieskonius mėsai naudokite savo nuožiūra, jie nesugadins patiekalo, svarbiausia nepersistengti. Rekomenduoju gaminti puode. Puodas puikiai palaiko reikiamą temperatūrą ir mėsa troškinama, mirkstanti savo sultyse ir daržovių aromatuose. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Pomidorai500 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnai2 vnt
-
Prieskoniai mėsaipagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Lašiniai50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
-
2. Gerai įkaitinkite puodą ir ištirpinkite jame kiaulienos riebalus.
-
Reklama
-
3. Kai riebalai išsilydo ir pavirto spirgučiais, juos reikia išimti iš puodo. Mėsą kepkite keliais etapais (kad mėsa tilptų į puodo dugną). Gavau 6 bandymus. Kiekvieną partiją maišydami kepkite 2–3 minutes.
-
4. Tuo pačiu metu nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
-
Reklama
-
5. Kai apkeps paskutinė mėsos partija, suberkite į ją svogūną. Išmaišome ir pakepiname dar kelias minutes. Tada sudėkite visas apkeptas mėsos porcijas į puodą.
-
6. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir pertrinkite per sietelį arba trintuvą. Tada supilkite į puodą. Išmaišykite ir troškinkite 5 minutes. Tada sumažinkite ugnį iki minimumo, sudėkite lauro lapą, druską ir pipirus. Troškinkite po dangčiu 1-1,2 valandos, retkarčiais pamaišydami.
-
Reklama
-
7. Išimkite lauro lapą ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama