Kreminė čederio sriuba su brokoliais

Kreminė čederio sriuba su brokoliais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Švelni, skani, soti, tiesiog neįmanoma nuleisti rankų – visa tai galima pasakyti apie kreminę čederio sūrio sriubą su brokoliais, kurią ruošime šiandien. Šis nuostabus kulinarinis receptas priklauso norvegų virtuvei. Sriuba yra skani, sveika, lengva ir labai ryški. Apskritai brokoliai labai dažnai naudojami ruošiant įvairias kremines sriubas, nes neabejotinas jų privalumas – ryškumas, grožis ir originalaus patiekimo galimybė.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Brokoliai
    350 gramų
  • Čederio sūris
    300 gramų
  • Vištienos sultinys
    500 mililitrų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Druska pipirai
    pagal skonį
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Miltai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies svieste pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
    1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies svieste pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
  • Morkas sutarkuokite smulkia tarka ir 2 minutes sudėkite į keptuvę, mentele išmaišykite svogūnus ir morkas.
    2. Morkas sutarkuokite smulkia tarka ir 2 minutes sudėkite į keptuvę, mentele išmaišykite svogūnus ir morkas.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite brokolius ir suberkite į keptuvę, troškinkite 10 minučių.
    3. Smulkiai supjaustykite brokolius ir suberkite į keptuvę, troškinkite 10 minučių.
  • Atskirame inde ant vidutinės ugnies ištirpinkite likusį sviestą. Suberkite miltus ir išmaišykite mentele.
    4. Atskirame inde ant vidutinės ugnies ištirpinkite likusį sviestą. Suberkite miltus ir išmaišykite mentele.
  • Reklama
  • Palaipsniui supilkite grietinėlę ir toliau maišykite.
    5. Palaipsniui supilkite grietinėlę ir toliau maišykite.
  • Į grietinėlės mišinį supilkite vištienos sultinį ir troškinkite 10 minučių.
    6. Į grietinėlės mišinį supilkite vištienos sultinį ir troškinkite 10 minučių.
  • Reklama
  • Į sultinį supilkite keptas daržoves. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
    7. Į sultinį supilkite keptas daržoves. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  • Daržoves sutrinkite panardintu trintuvu, kol sriubos konsistencija taps vientisa.
    8. Daržoves sutrinkite panardintu trintuvu, kol sriubos konsistencija taps vientisa.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, kad greičiau ištirptų. Neleiskite užvirti.
    9. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, kad greičiau ištirptų. Neleiskite užvirti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai