Kopūstai su kiauliena

Kopūstai su kiauliena

5 (2 įvertinimai)

4-6

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Nežinote, kaip pamaitinti savo šeimą, kad būtų skanu ir sveika? Siūlau gana paprastą variantą – pomidorų padaže troškinto kopūsto su kiauliena receptą. Šis paprastas kiaulienos kopūstų receptas yra puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Galima papildomai paruošti garnyrą prie patiekalo arba apsieiti be jo. Jis skanus, gana sotus ir sveikas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Daržovės
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    350 gramų
  • Kopūstai
    0,5 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    3 šaukšta (arba pomidorų padažas)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
  • Kaip pagaminti
  • Kopūstai su kiauliena
    1. Pirmiausia reikia nuplauti mėsą, nuvalyti plėveles (jei yra) ir supjaustyti smulkiais gabalėliais. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten mėsą. Ant gana stiprios ugnies apkepkite iš visų pusių, kol atsiras plutelė.
  • Kopūstai su kiauliena
    2. Česnaką nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais (galima perspausti per presą). Jei norite, taip pat galite pridėti 1 svogūną, supjaustytą plonais pusžiedžiais. Sudėkite česnaką į keptuvę su mėsa.
  • Kopūstai su kiauliena
    3. Per tą laiką nuplaukite kopūstą ir morką. Kopūstą nusausinkite ir susmulkinkite, o morką nulupkite ir sutarkuokite.
  • Kopūstai su kiauliena
    4. Kai mėsa turi apetitą keliančią plutą, į keptuvę galite įdėti morkų.
  • Kopūstai su kiauliena
    5. Toliau į keptuvę galite įdėti kopūstų. Viską atsargiai išmaišykite.
  • Kopūstai su kiauliena
    6. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Įdėkite mėgstamų prieskonių, lauro lapų ir pomidorų pastos. Galite naudoti naminį pomidorų padažą arba pjaustytus pomidorus.
  • Kopūstai su kiauliena
    7. Vėl viską gerai išmaišome ir užpilame trupučiu vandens. Užvirinkite ir uždenkite keptuvę dangčiu.
  • Kopūstai su kiauliena
    8. Kopūstai su kiauliena troškinami ant silpnos ugnies apie 45-65 minutes, priklausomai nuo mėsos gabalėlių dydžio. Prieš patiekdami patiekalą galite pabarstyti kapotomis šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai