Kopūstai su kiauliena

Kopūstai su kiauliena

4.3 (8 įvertinimai)

4-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nežinote, kaip pamaitinti savo šeimą, kad būtų skanu ir sveika? Siūlau gana paprastą variantą – pomidorų padaže troškinto kopūsto su kiauliena receptą. Šis paprastas kiaulienos kopūstų receptas yra puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Galima papildomai paruošti garnyrą prie patiekalo arba apsieiti be jo. Jis skanus, gana sotus ir sveikas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    350 gramų
  • Kopūstai
    0,5 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    3 šaukšta (arba pomidorų padažas)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia nuplauti mėsą, nuvalyti plėveles (jei yra) ir supjaustyti smulkiais gabalėliais. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalini...
    1. Pirmiausia reikia nuplauti mėsą, nuvalyti plėveles (jei yra) ir supjaustyti smulkiais gabalėliais. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite ten mėsą. Ant gana stiprios ugnies apkepkite iš visų pusių, kol atsiras plutelė.
  • Česnaką nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais (galima perspausti per presą). Jei norite, taip pat galite pridėti 1 svogūną, supjaus...
    2. Česnaką nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais (galima perspausti per presą). Jei norite, taip pat galite pridėti 1 svogūną, supjaustytą plonais pusžiedžiais. Sudėkite česnaką į keptuvę su mėsa.
  • Reklama
  • Per tą laiką nuplaukite kopūstą ir morką. Kopūstą nusausinkite ir susmulkinkite, o morką nulupkite ir sutarkuokite.
    3. Per tą laiką nuplaukite kopūstą ir morką. Kopūstą nusausinkite ir susmulkinkite, o morką nulupkite ir sutarkuokite.
  • Kai mėsa turi apetitą keliančią plutą, į keptuvę galite įdėti morkų.
    4. Kai mėsa turi apetitą keliančią plutą, į keptuvę galite įdėti morkų.
  • Reklama
  • Toliau į keptuvę galite įdėti kopūstų. Viską atsargiai išmaišykite.
    5. Toliau į keptuvę galite įdėti kopūstų. Viską atsargiai išmaišykite.
  • Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Įdėkite mėgstamų prieskonių, lauro lapų ir pomidorų pastos. Galite naudoti naminį pomidorų padažą ...
    6. Įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Įdėkite mėgstamų prieskonių, lauro lapų ir pomidorų pastos. Galite naudoti naminį pomidorų padažą arba pjaustytus pomidorus.
  • Reklama
  • Vėl viską gerai išmaišome ir užpilame trupučiu vandens. Užvirinkite ir uždenkite keptuvę dangčiu.
    7. Vėl viską gerai išmaišome ir užpilame trupučiu vandens. Užvirinkite ir uždenkite keptuvę dangčiu.
  • Kopūstai su kiauliena troškinami ant silpnos ugnies apie 45-65 minutes, priklausomai nuo mėsos gabalėlių dydžio. Prieš patiekdami patieka...
    8. Kopūstai su kiauliena troškinami ant silpnos ugnies apie 45-65 minutes, priklausomai nuo mėsos gabalėlių dydžio. Prieš patiekdami patiekalą galite pabarstyti kapotomis šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai