Sūriu, kiaušiniu ir svogūnų laiškais įdaryti flamenkinai

Sūriu, kiaušiniu ir svogūnų laiškais įdaryti flamenkinai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Flamenkinai... skamba gražiai, ar ne? Kas tai? Įdaryti mėsos suktinukai, štai kas! Klasikiniai flamenkinai įdaryti su kumpiu, sūriu, žolelėmis, apkepti aliejuje. Įdaryti kiaulienos suktinukai yra puikus patiekalas ir tinka ant stalo bet kuriuo metu ir bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai būtų šventė, ar darbo diena. Siūlau atnaujintą suktinukų receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    700 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt (kietai virti)
  • Svogūnų laiškai
    1 saujelė
  • Kietasis sūris
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    1.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė
  • Grūdinės garstyčios
    1 šaukštas
  • Čili pipirai
    1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įdarui kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, tarkuotą sūrį (...
    1. Įdarui kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, tarkuotą sūrį (50 gramų), garstyčias ir šiek tiek čili pipiro. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
  • Mėsą supjaustykite ir išmuškite.
    2. Mėsą supjaustykite ir išmuškite.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po ploną griežinėlį sūrio ir ant viršaus uždėkite po šaukštą įdaro.
    3. Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite po ploną griežinėlį sūrio ir ant viršaus uždėkite po šaukštą įdaro.
  • Susukite į suktinukus.
    4. Susukite į suktinukus.
  • Reklama
  • Kiaušinius išplakite su druska ir juodaisiais pipirais, įberkite šiek tiek čili dribsnių.
    5. Kiaušinius išplakite su druska ir juodaisiais pipirais, įberkite šiek tiek čili dribsnių.
  • Į dubenėlius suberkite miltus ir džiūvėsėlius. Iš pradžių kiekvieną suktinuką apvoliokite miltuose, tada visiškai įmerkite į kiaušinį ir ...
    6. Į dubenėlius suberkite miltus ir džiūvėsėlius. Iš pradžių kiekvieną suktinuką apvoliokite miltuose, tada visiškai įmerkite į kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Flamenkinus apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių, atsargiai apversdami žnyplėmis, kad nepažeistu...
    7. Flamenkinus apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių, atsargiai apversdami žnyplėmis, kad nepažeistumėte. Į keptuvę įdėkite siūlę žemyn.
  • Padėkite gatavus flamenkinus ant servetėlių, kad pašalintumėte riebalų perteklių. Sočius flamenkinus geriau patiekti su šviežiomis daržov...
    8. Padėkite gatavus flamenkinus ant servetėlių, kad pašalintumėte riebalų perteklių. Sočius flamenkinus geriau patiekti su šviežiomis daržovėmis arba salotomis ir žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai