Sūrio vyniotinis su malta mėsa
4.3 (9 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Noriu jums pasiūlyti labai skanaus sūrio vyniotinio su malta mėsa receptą. Galima patiekti su arbata arba kaip atskirą užkandį. Labai skanu tiek šalta, tiek karšta. Iš sūrio reikia iškepti pyragą, kurį vėliau paversime vyniotiniu. Kol sūrio plutelė kepa, reikia ruošti įdarą iš faršo, svogūnų, kiaušinių ir prieskonių. Ant plutos dėkite įdarą, suvyniokite ir kepkite. Laimingo gaminimo!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kietasis sūris200 gramų
-
Malta mėsa500 gramų
-
Kiaušiniai5 vnt
-
Manų kruopos3 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Majonezas150 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
-
2. Į sūrį įmuškite 3 kiaušinius, manų kruopas ir majonezą. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 10 minučių, kad manų kruopos „išbrinktų“.
-
Reklama
-
3. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ten sudėkite gautą mišinį.
-
4. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Dabar paruošime įdarą mūsų vyniotiniui. Sumaišykite dviejų rūšių maltą mėsą: jautieną ir kiaulieną. Smulkiai supjaustykite vieną didelį arba du mažus svogūnus. Į maltą mėsą sudėkite svogūną kartu su dviem kiaušiniais. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Iš orkaitės išimkite sūrio plutą. Ji turėtų šiek tiek atvėsti, kad galėtumėte lengvai atskirti nuo kepimo popieriaus. Tačiau šalta neturėtų būti, nes... susuktas pradės lūžti.
-
6. Tolygiai paskirstykite įdarą ant plutos viršaus ir atsargiai susukite į ritinį.
-
Reklama
-
7. Įdėkite į orkaitę. Jis kepamas 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Bet jei nuspręsite faršą pakeisti kuo nors kitu, patikrinkite maltos mėsos pasirengimą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (9 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama