Sūrio sriuba su vištiena ir paprika

Sūrio sriuba su vištiena ir paprika

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Siūlau greitai paruošti labai aromatingą ir skanią sriubą su vištiena ir paprika. Kad ji būtų sotesnė ir švelnesnė, įdėkite bulvių ir kreminio sūrio. Galite naudoti įvairių spalvų paprikas, tada sriuba bus įvairiaspalvė. Naudokite geros kokybės sūrį, kad jis ištirptų sultinyje, kitaip plaukios negražūs gumuliukai.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    300 gramų (bet kokios dalys)
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Paprika
    1 vnt
  • Kreminis sūris
    3 šaukštai
  • Vanduo
    1 litras
  • Bulvė
    1 vnt (didelė)
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant stiprios ugnies apkepkite vi...
    2. Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant stiprios ugnies apkepkite vištieną iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Sumažinkite ugnį iki vidutinės, į vištieną suberkite pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas. Kepkite 5 minutes maišydami.
    3. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, į vištieną suberkite pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas. Kepkite 5 minutes maišydami.
  • Išvalykite papriką, nulupkite bulves. Bulves ir papriką supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę.
    4. Išvalykite papriką, nulupkite bulves. Bulves ir papriką supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Kepkite dar penkias minutes maišydami.
    5. Kepkite dar penkias minutes maišydami.
  • Viską sudėkite į puodą, įpilkite druskos ir vandens. Virkite ant vidutinės ugnies, kol bulvės suminkštės, apie 15 minučių.
    6. Viską sudėkite į puodą, įpilkite druskos ir vandens. Virkite ant vidutinės ugnies, kol bulvės suminkštės, apie 15 minučių.
  • Reklama
  • Į sriubą įdėkite kreminio sūrio ir troškinkite, kol išsilydys, maždaug penkias minutes.
    7. Į sriubą įdėkite kreminio sūrio ir troškinkite, kol išsilydys, maždaug penkias minutes.
  • Pridėkite kapotų žolelių. Sriubą užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
    8. Pridėkite kapotų žolelių. Sriubą užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai