Sūrio sriuba

Sūrio sriuba

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Mėgstate paprastas, skanias ir lengvas sriubas pietums? Tada būtinai atkreipkite dėmesį į šį nuostabų receptą. Vištiena, daržovės, sūris – nuostabus derinys suaugusiems ir vaikams. Noriu su jumis pasidalinti galimybe, kaip virti sūrio sriubą su vištiena. Ingredientų rinkinys nedidelis ir nebrangus, tačiau rezultatu tikrai liksite patenkinti. Soti, kvapni ir labai apetitą kelianti sriuba nuostabiai įsilies į kasdienį meniu.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lydytas sūris
    3 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Bulvės
    2~3 vnt
  • Vištiena
    500 gramų
  • Vanduo
    2 litrai
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ingredientai, kuriuos naudosime.
    1. Ingredientai, kuriuos naudosime.
  • Vištieną nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Įdėkite prieskonių skoniui (jei norite, į sultinį galima įdėti daržovių ar š...
    2. Vištieną nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Įdėkite prieskonių skoniui (jei norite, į sultinį galima įdėti daržovių ar šaknų). Užvirus nuimkite putas, sumažinkite ugnį ir virkite apie 40-45 min.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Morkas ir sūrį sutarkuoti.
    3. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Morkas ir sūrį sutarkuoti.
  • Išimkite išvirusią vištieną, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Ją reikia grąžinti į puodą likus 10 minučių iki kepimo pa...
    4. Išimkite išvirusią vištieną, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Ją reikia grąžinti į puodą likus 10 minučių iki kepimo pabaigos. Sultinį nukoškite ir į puodą sudėkite bulves, morkas ir sūrį.
  • Reklama
  • Kruopščiai išmaišykite, įberkite druskos ir prieskonių, virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių, kol bulvės bus paruoštos. Prieš patiekda...
    5. Kruopščiai išmaišykite, įberkite druskos ir prieskonių, virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių, kol bulvės bus paruoštos. Prieš patiekdami, galite pridėti šviežių žolelių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai