Sūrio pyragaičiai su grietinės įdaru

Sūrio pyragaičiai su grietinės įdaru

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šiems skaniems naminiams pyragaičiams nereikia jokių specialių gaminių, nes jų galima rasti kiekvienuose namuose. Tai greita, paprasta ir labai skanu! Dalinamės receptu! Sūrio pyragaičiai su grietinės įdaru yra skanūs, greiti ir labai paprasti. Žingsnis po žingsnio receptas padės juos paruošti. Iš šio gaminių kiekio gausis 10 vnt. Jei norite daugiau, proporcingai padidinkite receptą. Jei norite gaminti tokius sūrio pyragus pusryčiams, tada tešlą paruoškite iš vakaro ir šaldykite, tešla bus paruošta iki ryto.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    250 gramų
  • Pienas
    125 gramai
  • Minkštas sviestas
    35 gramai
  • Cukrus
    80 gramų (40 gramų
  • Vištienos kiaušinis
    2 vnt (1/2 kiaušinio
  • Vanilinis cukrus
    1 pakelis (1/2 pakelio tešlai, 1/2 pakelio įdarui)
  • Šviežios mielės
    10 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Grietinė
    150 gramų
  • Kukurūzų krakmolas
    25 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Mieles ištirpinkite šiltame piene.
    2. Mieles ištirpinkite šiltame piene.
  • Reklama
  • Įpilkite 40 gramų cukraus, minkšto sviesto ir pusę kiaušinio. Norėdami įdėti pusę kiaušinio, įmuškite 1 kiaušinį ir pusę supilkite į tešlą.
    3. Įpilkite 40 gramų cukraus, minkšto sviesto ir pusę kiaušinio. Norėdami įdėti pusę kiaušinio, įmuškite 1 kiaušinį ir pusę supilkite į tešlą.
  • Suberkite miltus, druską, 1/2 pakelio vanilinio cukraus.
    4. Suberkite miltus, druską, 1/2 pakelio vanilinio cukraus.
  • Reklama
  • Minkykite tešlą mikseriu arba rankomis, minkykite mažiausiai 5 minutes. Uždenkite dangčiu arba maistine plėvele, pastatykite šiltoje viet...
    5. Minkykite tešlą mikseriu arba rankomis, minkykite mažiausiai 5 minutes. Uždenkite dangčiu arba maistine plėvele, pastatykite šiltoje vietoje 1,5 valandos fermentuotis.
  • Fermentacijos metu tešla turėtų padidėti maždaug 2 kartus.
    6. Fermentacijos metu tešla turėtų padidėti maždaug 2 kartus.
  • Reklama
  • Tešlą padalinkite į 10 dalių, sveriančių apie 50 gramų, kiekvieną dalį susukite į rutulį.
    7. Tešlą padalinkite į 10 dalių, sveriančių apie 50 gramų, kiekvieną dalį susukite į rutulį.
  • Tešlos rutulį suplokite į blyną, padėkite ant kepimo skardos, uždenkite sausa servetėle, 30 min.
    8. Tešlos rutulį suplokite į blyną, padėkite ant kepimo skardos, uždenkite sausa servetėle, 30 min.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti įdarą, likusį kiaušinį išplakite su 40 gramų cukraus iki baltumo.
    9. Norėdami paruošti įdarą, likusį kiaušinį išplakite su 40 gramų cukraus iki baltumo.
  • Įpilkite grietinės, išmaišykite iki vientisos masės.
    10. Įpilkite grietinės, išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Supilkite krakmolą ir likusį vanilinį cukrų, išmaišykite iki vientisos masės.
    11. Supilkite krakmolą ir likusį vanilinį cukrų, išmaišykite iki vientisos masės.
  • Paruoškite mišinį sūrio pyragams aptepti prieš kepdami iš kiaušinio trynio ir 2 arbatinių šaukštelių pieno.
    12. Paruoškite mišinį sūrio pyragams aptepti prieš kepdami iš kiaušinio trynio ir 2 arbatinių šaukštelių pieno.
  • Naudodami stiklinę padarykite įdubą pyrago centre.
    13. Naudodami stiklinę padarykite įdubą pyrago centre.
  • Reklama
  • Tešlos ruošinį sutepkite paruoštu pieno ir kiaušinio trynio mišiniu. Išgaubtos šaukšto pusės pagalba galite išplėsti ir pagilinti vietą į...
    14. Tešlos ruošinį sutepkite paruoštu pieno ir kiaušinio trynio mišiniu. Išgaubtos šaukšto pusės pagalba galite išplėsti ir pagilinti vietą įdarui. Likusią kiaušinio trynių mišinio dalį galima dėti į grietinės įdarą.
  • Sūrio pyragaičių ertmę užpildykite grietinės įdaru. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    15. Sūrio pyragaičių ertmę užpildykite grietinės įdaru. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Kepkite sūrio pyragus 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol paruduos.
    16. Kepkite sūrio pyragus 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol paruduos.
  • Sūrio pyragaičiai su grietinės įdaru nepaprastai skanūs, neįmanoma atsispirti!
    17. Sūrio pyragaičiai su grietinės įdaru nepaprastai skanūs, neįmanoma atsispirti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai