Sūrio majonezas

Sūrio majonezas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Jei gaminate naminį majonezą, ir jis jau šiek tiek pabodo, pasigaminkite sūrio majonezo. Jis yra švelnesnis, su sūrio poskoniu ir ruošiamas taip pat, kaip ir įprastas. Sūrio majonezas gali būti patiekiamas su sriuba, makaronais, virtomis bulvėmis arba kaip salotų padažas. Juo galima sutepti mėsos ir žuvies viršų kepant. Jei norite pikantiškumo, po gaminimo galite pridėti prieskonių ir žolelių. Plakdami nepilkite aliejaus didelėmis porcijomis, masė atsiskirs ir majonezas nesigaus.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Lydytas sūris
    2 šaukštai
  • Druska
    2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Garstyčios
    1/2 šaukšto
  • Citrinos sultys
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    150 mililitrų (bekvapis ir beskonis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į siaurą nedidelį dubenį sudėkite lydytą sūrį, garstyčias, įmuškite kiaušinį, druską, pipirus ir supilkite citrinos sultis.
    2. Į siaurą nedidelį dubenį sudėkite lydytą sūrį, garstyčias, įmuškite kiaušinį, druską, pipirus ir supilkite citrinos sultis.
  • Reklama
  • Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Masė atrodys skystoka, bet tai tik pradžioje. Toliau plakdami trintuvu, plona srovele supi...
    3. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Masė atrodys skystoka, bet tai tik pradžioje. Toliau plakdami trintuvu, plona srovele supilkite augalinį aliejų, kol baigsis.
  • Majonezas yra paruoštas.
    4. Majonezas yra paruoštas.
  • Reklama
  • Supilkite į dubenį ir patiekite.
    5. Supilkite į dubenį ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai