Sūrio majonezas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Jei gaminate naminį majonezą, ir jis jau šiek tiek pabodo, pasigaminkite sūrio majonezo. Jis yra švelnesnis, su sūrio poskoniu ir ruošiamas taip pat, kaip ir įprastas. Sūrio majonezas gali būti patiekiamas su sriuba, makaronais, virtomis bulvėmis arba kaip salotų padažas. Juo galima sutepti mėsos ir žuvies viršų kepant. Jei norite pikantiškumo, po gaminimo galite pridėti prieskonių ir žolelių. Plakdami nepilkite aliejaus didelėmis porcijomis, masė atsiskirs ir majonezas nesigaus.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Lydytas sūris2 šaukštai
-
Druska2 žiupsneliai
-
Juodieji pipirai1 žiupsnelis
-
Garstyčios1/2 šaukšto
-
Citrinos sultys1/2 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus150 mililitrų (bekvapis ir beskonis)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į siaurą nedidelį dubenį sudėkite lydytą sūrį, garstyčias, įmuškite kiaušinį, druską, pipirus ir supilkite citrinos sultis.
-
Reklama
-
3. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Masė atrodys skystoka, bet tai tik pradžioje. Toliau plakdami trintuvu, plona srovele supilkite augalinį aliejų, kol baigsis.
-
4. Majonezas yra paruoštas.
-
Reklama
-
5. Supilkite į dubenį ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama