Sumuštiniai keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Skanūs sumuštiniai keptuvėje – puikus sprendimas greitiems pusryčiams ar sočiam užkandžiui pietums. Gaminant sumuštinius dažnai reikia pjaustyti dešrą, sūrį ir duoną. Siūlau jums įdomų receptą, kai sumuštiniai kepami keptuvėje kartu su įdaru. Tai skanus patiekalas visai šeimai.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pieniškos dešrelės200 gramų
-
Batonas150 gramų
-
Mocarela sūris80 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite gaminius pagal sąrašą.
-
2. Batoną supjaustykite 1-1,5 cm storio riekelėmis.
-
Reklama
-
3. Pieniškas dešreles nulupkite ir sutarkuokite. Vietoj dešrelių galite naudoti virtą dešrą be lašinių.
-
4. Sūrį sutarkuokite. Receptui galite naudoti bet kokio tipo sūrį – mocarelą ar kitą kietąjį sūrį.
-
Reklama
-
5. Į dubenį suberkite tarkuotas dešreles ir sūrį, įmuškite kiaušinį.
-
6. Įdarą išmaišykite ir įberkite prieskonių pagal skonį, druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
7. Batoną sutepkite įdaru tik iš vienos pusės.
-
8. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite įdarytus sumuštinius.
-
Reklama
-
9. Sumuštinius apverskite, gausite auksinę plutą, ir pakepinkite nugarinėje pusėje dar 1-1,5 minutės, kad batonas apskrustų.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama