Sumuštiniai keptuvėje

Sumuštiniai keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Skanūs sumuštiniai keptuvėje – puikus sprendimas greitiems pusryčiams ar sočiam užkandžiui pietums. Gaminant sumuštinius dažnai reikia pjaustyti dešrą, sūrį ir duoną. Siūlau jums įdomų receptą, kai sumuštiniai kepami keptuvėje kartu su įdaru. Tai skanus patiekalas visai šeimai.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pieniškos dešrelės
    200 gramų
  • Batonas
    150 gramų
  • Mocarela sūris
    80 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite gaminius pagal sąrašą.
    1. Paruoškite gaminius pagal sąrašą.
  • Batoną supjaustykite 1-1,5 cm storio riekelėmis.
    2. Batoną supjaustykite 1-1,5 cm storio riekelėmis.
  • Reklama
  • Pieniškas dešreles nulupkite ir sutarkuokite. Vietoj dešrelių galite naudoti virtą dešrą be lašinių.
    3. Pieniškas dešreles nulupkite ir sutarkuokite. Vietoj dešrelių galite naudoti virtą dešrą be lašinių.
  • Sūrį sutarkuokite. Receptui galite naudoti bet kokio tipo sūrį – mocarelą ar kitą kietąjį sūrį.
    4. Sūrį sutarkuokite. Receptui galite naudoti bet kokio tipo sūrį – mocarelą ar kitą kietąjį sūrį.
  • Reklama
  • Į dubenį suberkite tarkuotas dešreles ir sūrį, įmuškite kiaušinį.
    5. Į dubenį suberkite tarkuotas dešreles ir sūrį, įmuškite kiaušinį.
  • Įdarą išmaišykite ir įberkite prieskonių pagal skonį, druskos ir pipirų.
    6. Įdarą išmaišykite ir įberkite prieskonių pagal skonį, druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Batoną sutepkite įdaru tik iš vienos pusės.
    7. Batoną sutepkite įdaru tik iš vienos pusės.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite įdarytus sumuštinius.
    8. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite įdarytus sumuštinius.
  • Reklama
  • Sumuštinius apverskite, gausite auksinę plutą, ir pakepinkite nugarinėje pusėje dar 1-1,5 minutės, kad batonas apskrustų.
    9. Sumuštinius apverskite, gausite auksinę plutą, ir pakepinkite nugarinėje pusėje dar 1-1,5 minutės, kad batonas apskrustų.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai