Sultinga vištienos filė grietinės tešloje

Sultinga vištienos filė grietinės tešloje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Sultinga ir švelni vištienos filė grietinės tešloje patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Patiekalas gali būti patiekiamas su šviežiomis daržovėmis, garnyru ar mėgstamu padažu pagal skonį. Sultingą vištienos filė pagal šį receptą galite paruošti tiek savo kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Receptas paprastas, nereikalaujantis daug laiko ir pastangų, greitas išsigelbėjimas, padėsiantis bet kokioje situacijoje. Vištienos filė gabaliukus apgaubia subtili tešla, sulaiko visas sultis viduje. Labai skanu! Išbandykite!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Miltai
    3~4 šaukštai (su kaupeliu)
  • Augalinis aliejus
    30 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Pabarstykite druska, prieskoniais ir gerai išmaišykite.
    1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Pabarstykite druska, prieskoniais ir gerai išmaišykite.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės. Druska ir pipirai pagal skonį.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Masę išmaišykite.
    3. Masę išmaišykite.
  • Dalimis suberkite miltus. Tešla turi būti tiršta, maždaug ne labai tirštos grietinės konsistencijos.
    4. Dalimis suberkite miltus. Tešla turi būti tiršta, maždaug ne labai tirštos grietinės konsistencijos.
  • Reklama
  • Vištienos filė po vieną merkiame į tešlą.
    5. Vištienos filė po vieną merkiame į tešlą.
  • Ir dedame į karštą keptuvę su aliejumi.
    6. Ir dedame į karštą keptuvę su aliejumi.
  • Reklama
  • Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Proceso metu gabalėliai neturėtų liesti vienas kito.
    7. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Proceso metu gabalėliai neturėtų liesti vienas kito.
  • Iškeptus gabalėlius sudėkite ant servetėlės, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
    8. Iškeptus gabalėlius sudėkite ant servetėlės, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
  • Reklama
  • Sultinga vištienos filė grietinės tešloje yra paruošta. Gero apetito!
    9. Sultinga vištienos filė grietinės tešloje yra paruošta. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai