Sriuba su soromis ir kukurūzais
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Puikios, lengvos, sočios ir skanios sorų ir kukurūzų sriubos receptas. Tai visiškai atitinka savo pavadinimą. Jei verdate ant iš vandens, tai tinka pasninkui ir vegetarams. „Saulės“ sriuba paruošiama labai paprastai ir greitai. Galite virti iš vandens arba iš bet kokio mėsos sultinio. Šis pirmasis subtilaus, saldaus skonio patiekalas tinka suaugusiems ir vaikams.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Soros4 šaukštai
-
Konservuoti kukurūzai150 gramų
-
Bulvės2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus40 mililitrų
-
Malta ciberžolė1/2 arbatinio šaukštelio
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Pomidorų pasta1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite sriubos ingredientus.
-
2. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Padėkite puodą ant viryklės.
-
Reklama
-
3. Svogūnus ir morkas nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite. Morkas galima sutarkuoti. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite, kol svogūnas taps skaidrus.
-
4. Tada į puodą suberkite svogūnus ir morkas ir toliau virkite sriubą.
-
Reklama
-
5. Po 20 minučių į sriubą suberkite soras, prieš tai gerai nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad neliktų kartumo. Druska ir pipirai pagal skonį. Sudėkite pomidorų pastą ir maltą ciberžolę.
-
6. Kai visi sriubos ingredientai bus paruošti, į puodą suberkite konservuotus kukurūzus.
-
Reklama
-
7. Sriuba su soromis ir kukurūzais paruošta.
-
8. Pirmiausia patiekite pietų metu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama