Sriuba su mėsa

Sriuba su mėsa

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Gardi sriuba su mėsa, paruošta pagal paprastą receptą. Savotiška sriuba su kukuliais. Pirmiausia vištienos sriubos rinkinį sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pradėkite virti sultinį. Tuo tarpu paruoškite svogūnų ir morkų troškinį. Bulves supjaustykite kubeliais. Iš miltų ir kiaušinių padarykite trupinius. Tada viską sudėkite į keptuvę recepte nurodyta tvarka, užvirinkite ir patiekite.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1 stiklinė
  • Bulvės
    3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Mėsa su kaulu (vištiena)
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą dėkite į puodą (turiu 3 litrus). Užpildykite vandeniu ir virkite 15 minučių.
    1. Mėsą dėkite į puodą (turiu 3 litrus). Užpildykite vandeniu ir virkite 15 minučių.
  • Svogūną supjaustyti kubeliais.
    2. Svogūną supjaustyti kubeliais.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    3. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje, suberkite morkas. Viską kartu pakepiname iki auksinės rudos spalvos.
    4. Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje, suberkite morkas. Viską kartu pakepiname iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Į dubenį išsijokite 1 puodelį miltų.
    5. Į dubenį išsijokite 1 puodelį miltų.
  • Kitame dubenyje išplakite 1 kiaušinį su žiupsneliu druskos.
    6. Kitame dubenyje išplakite 1 kiaušinį su žiupsneliu druskos.
  • Reklama
  • Sumaišykite miltus ir kiaušinį. Išmaišykite šakute, tada sutrupinkite rankomis.
    7. Sumaišykite miltus ir kiaušinį. Išmaišykite šakute, tada sutrupinkite rankomis.
  • Turi gautis tokie trupiniai.
    8. Turi gautis tokie trupiniai.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, kad spėtų išvirti per 10 minučių.
    9. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, kad spėtų išvirti per 10 minučių.
  • Į sriubą sudedame virti bulves. Virkite 5 minutes ir suberkite gautus miltų trupinius. Nuolat maišome. Leiskite virti 5-7 minutes.
    10. Į sriubą sudedame virti bulves. Virkite 5 minutes ir suberkite gautus miltų trupinius. Nuolat maišome. Leiskite virti 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Įberkite druskos, pipirų. Virkite sriubą, kol bulvės bus paruoštos, ir išjunkite. Pirmiausia išimkite mėsą iš sriubos. Nuimkite mėsą nuo ...
    11. Įberkite druskos, pipirų. Virkite sriubą, kol bulvės bus paruoštos, ir išjunkite. Pirmiausia išimkite mėsą iš sriubos. Nuimkite mėsą nuo kaulo. Išvirta mėsa (jau be kaulų) grįžta į sriubą. Supilstykite į dubenėlius ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai