Sriuba su mėsa
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Gardi sriuba su mėsa, paruošta pagal paprastą receptą. Savotiška sriuba su kukuliais. Pirmiausia vištienos sriubos rinkinį sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pradėkite virti sultinį. Tuo tarpu paruoškite svogūnų ir morkų troškinį. Bulves supjaustykite kubeliais. Iš miltų ir kiaušinių padarykite trupinius. Tada viską sudėkite į keptuvę recepte nurodyta tvarka, užvirinkite ir patiekite.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai1 stiklinė
-
Bulvės3 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Mėsa su kaulu (vištiena)1 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą dėkite į puodą (turiu 3 litrus). Užpildykite vandeniu ir virkite 15 minučių. -
2. Svogūną supjaustyti kubeliais. -
Reklama
-
3. Morkas sutarkuokite stambia tarka. -
4. Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje, suberkite morkas. Viską kartu pakepiname iki auksinės rudos spalvos. -
Reklama
-
5. Į dubenį išsijokite 1 puodelį miltų. -
6. Kitame dubenyje išplakite 1 kiaušinį su žiupsneliu druskos. -
Reklama
-
7. Sumaišykite miltus ir kiaušinį. Išmaišykite šakute, tada sutrupinkite rankomis. -
8. Turi gautis tokie trupiniai. -
Reklama
-
9. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, kad spėtų išvirti per 10 minučių. -
10. Į sriubą sudedame virti bulves. Virkite 5 minutes ir suberkite gautus miltų trupinius. Nuolat maišome. Leiskite virti 5-7 minutes. -
Reklama
-
11. Įberkite druskos, pipirų. Virkite sriubą, kol bulvės bus paruoštos, ir išjunkite. Pirmiausia išimkite mėsą iš sriubos. Nuimkite mėsą nuo kaulo. Išvirta mėsa (jau be kaulų) grįžta į sriubą. Supilstykite į dubenėlius ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















