Špinatų vyniotinis su rūkyta lašiša

Špinatų vyniotinis su rūkyta lašiša

4.8 (11 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Pasigaminkime špinatų vyniotinį su rūkyta lašiša – tai nepaprastai skanus užkandis, idealiai tinkantis šventėms ar tiesiog kasdienai. Būtinai atkreipkite dėmesį į receptą! Pagrindą paruošti lengva ir paprasta. Įdarui be žuvies naudojame kreminį sūrį. Špinatų suktinukas su rūkyta lašiša yra labai švelnus ir patrauklus, jis tiesiog tirpsta burnoje.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Špinatai
    80 gramų
  • Kvietiniai miltai
    60 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinė
    25 gramai
  • Kepimo milteliai
    2 gramai
  • Kreminis sūris
    100 gramų
  • Rūkyta lašiša
    200 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Atsargiai Įmuškite kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius sudėkite į dubenį arba maišytuvą. Špinatus pakepinkite keptuvėje a...
    2. Atsargiai Įmuškite kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius sudėkite į dubenį arba maišytuvą. Špinatus pakepinkite keptuvėje arba galite naudoti šaldytus. Į trynius suberkite špinatus ir supilkite grietinę.
  • Reklama
  • Špinatus sutrinkite panardintu trintuvu ir perkelkite mišinį į dubenį.
    3. Špinatus sutrinkite panardintu trintuvu ir perkelkite mišinį į dubenį.
  • Į špinatų masę suberkite miltus ir kepimo miltelius.
    4. Į špinatų masę suberkite miltus ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Viską atsargiai išmaišykite šaukštu ar mentele.
    5. Viską atsargiai išmaišykite šaukštu ar mentele.
  • Kiaušinių baltymus plakite mikseriu iki standžių putų, 2–3 minutes.
    6. Kiaušinių baltymus plakite mikseriu iki standžių putų, 2–3 minutes.
  • Reklama
  • Špinatų mišinį supilkite į kiaušinių baltymus ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
    7. Špinatų mišinį supilkite į kiaušinių baltymus ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Viską švelniai išmaišykite ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    8. Viską švelniai išmaišykite ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir dėkite tešlą lygiu sluoksniu. Kepkite 20 minučių.
    9. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir dėkite tešlą lygiu sluoksniu. Kepkite 20 minučių.
  • Pyragą sutepkite kreminiu sūriu ir išdėliokite žuvį.
    10. Pyragą sutepkite kreminiu sūriu ir išdėliokite žuvį.
  • Reklama
  • Susukite ruošinį į ritinį, valandai padėkite į šaldytuvą ir galėsite patiekti.
    11. Susukite ruošinį į ritinį, valandai padėkite į šaldytuvą ir galėsite patiekti.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (11 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai