Špinatų vyniotinis su rūkyta lašiša

Špinatų vyniotinis su rūkyta lašiša

4.8 (11 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Pasigaminkime špinatų vyniotinį su rūkyta lašiša – tai nepaprastai skanus užkandis, idealiai tinkantis šventėms ar tiesiog kasdienai. Būtinai atkreipkite dėmesį į receptą! Pagrindą paruošti lengva ir paprasta. Įdarui be žuvies naudojame kreminį sūrį. Špinatų suktinukas su rūkyta lašiša yra labai švelnus ir patrauklus, jis tiesiog tirpsta burnoje.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Žuvis / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Špinatai
    80 gramų
  • Kvietiniai miltai
    60 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinė
    25 gramai
  • Kepimo milteliai
    2 gramai
  • Kreminis sūris
    100 gramų
  • Rūkyta lašiša
    200 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Atsargiai Įmuškite kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius sudėkite į dubenį arba maišytuvą. Špinatus pakepinkite keptuvėje a...
    2. Atsargiai Įmuškite kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius sudėkite į dubenį arba maišytuvą. Špinatus pakepinkite keptuvėje arba galite naudoti šaldytus. Į trynius suberkite špinatus ir supilkite grietinę.
  • Reklama
  • Špinatus sutrinkite panardintu trintuvu ir perkelkite mišinį į dubenį.
    3. Špinatus sutrinkite panardintu trintuvu ir perkelkite mišinį į dubenį.
  • Į špinatų masę suberkite miltus ir kepimo miltelius.
    4. Į špinatų masę suberkite miltus ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Viską atsargiai išmaišykite šaukštu ar mentele.
    5. Viską atsargiai išmaišykite šaukštu ar mentele.
  • Kiaušinių baltymus plakite mikseriu iki standžių putų, 2–3 minutes.
    6. Kiaušinių baltymus plakite mikseriu iki standžių putų, 2–3 minutes.
  • Reklama
  • Špinatų mišinį supilkite į kiaušinių baltymus ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
    7. Špinatų mišinį supilkite į kiaušinių baltymus ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Viską švelniai išmaišykite ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
    8. Viską švelniai išmaišykite ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir dėkite tešlą lygiu sluoksniu. Kepkite 20 minučių.
    9. Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir dėkite tešlą lygiu sluoksniu. Kepkite 20 minučių.
  • Pyragą sutepkite kreminiu sūriu ir išdėliokite žuvį.
    10. Pyragą sutepkite kreminiu sūriu ir išdėliokite žuvį.
  • Reklama
  • Susukite ruošinį į ritinį, valandai padėkite į šaldytuvą ir galėsite patiekti.
    11. Susukite ruošinį į ritinį, valandai padėkite į šaldytuvą ir galėsite patiekti.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (11 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai