Sparneliai alaus tešloje
5 (3 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Vištienos sparneliai yra puikus užkandis vakarėliams su draugais ar tiesiog šeimos vakarienei. Tešla padeda išlaikyti mėsą sultingą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Rinkitės didelius sparnelius, kad juose būtų daugiau mėsos. Alus tešlai gali būti tamsus arba šviesus. Tai puikus patiekalas draugų kompanijai!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos sparneliai800 gramų
-
Alus150 mililitrų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Miltai5 šaukštai
-
Aliejus50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Sujungimo vietoje kiekvieną sparną supjaustykite į 3 dalis. Mažiausia dalis mums nenaudinga, nes joje beveik nėra mėsos.
-
Reklama
-
3. Norėdami paruošti tešlą, į dubenį supilkite alų. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus.
-
4. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti iki vientisos masės, kad neliktų miltų gumuliukų. Tešlos konsistenciją reguliuokite pagal savo skonį. Kuo tirštesnė tešla, tuo tankesnis apvalkalas aplink sparnus.
-
Reklama
-
5. Pamerkite sparnelius į paruoštą tešlą.
-
6. Į karštą keptuvę supilkite aliejų ir pavoliokite sparnelius tešloje. Kepkite juos ant mažos ugnies 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
-
Reklama
-
7. Nekurkite ugnies per didelės, kad sparneliai spėtų iškepti viduje. Iš visų pusių jie nusidažys skania auksine spalva.
-
8. Sparnelius patiekite karštus. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama