Sparneliai alaus tešloje

Sparneliai alaus tešloje

5 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištienos sparneliai yra puikus užkandis vakarėliams su draugais ar tiesiog šeimos vakarienei. Tešla padeda išlaikyti mėsą sultingą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Rinkitės didelius sparnelius, kad juose būtų daugiau mėsos. Alus tešlai gali būti tamsus arba šviesus. Tai puikus patiekalas draugų kompanijai!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos sparneliai
    800 gramų
  • Alus
    150 mililitrų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Miltai
    5 šaukštai
  • Aliejus
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Sujungimo vietoje kiekvieną sparną supjaustykite į 3 dalis. Mažiausia dalis mums nenaudinga, nes joje beveik nėra mėsos.
    2. Sujungimo vietoje kiekvieną sparną supjaustykite į 3 dalis. Mažiausia dalis mums nenaudinga, nes joje beveik nėra mėsos.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti tešlą, į dubenį supilkite alų. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus.
    3. Norėdami paruošti tešlą, į dubenį supilkite alų. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus.
  • Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti iki vientisos masės, kad neliktų miltų gumuliukų. Tešlos konsistenciją reguliu...
    4. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti iki vientisos masės, kad neliktų miltų gumuliukų. Tešlos konsistenciją reguliuokite pagal savo skonį. Kuo tirštesnė tešla, tuo tankesnis apvalkalas aplink sparnus.
  • Reklama
  • Pamerkite sparnelius į paruoštą tešlą.
    5. Pamerkite sparnelius į paruoštą tešlą.
  • Į karštą keptuvę supilkite aliejų ir pavoliokite sparnelius tešloje. Kepkite juos ant mažos ugnies 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
    6. Į karštą keptuvę supilkite aliejų ir pavoliokite sparnelius tešloje. Kepkite juos ant mažos ugnies 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Reklama
  • Nekurkite ugnies per didelės, kad sparneliai spėtų iškepti viduje. Iš visų pusių jie nusidažys skania auksine spalva.
    7. Nekurkite ugnies per didelės, kad sparneliai spėtų iškepti viduje. Iš visų pusių jie nusidažys skania auksine spalva.
  • Sparnelius patiekite karštus. Gero apetito!
    8. Sparnelius patiekite karštus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai