Šoninės ritinys

Šoninės ritinys

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
3 val.

Apie receptą

Stebėtinai aromatingas, sultingas ir gana sotus šoninės vyniotinis gali pakeisti bet kurią dešrą namuose. Prieskonių dėka skonis nepriekaištingas, o užkandis tiks net šventei. Šoninės vyniotinio gaminimo recepte galite pridėti ne tik nurodytų prieskonių, bet ir bet kokių kitų pagal savo skonį. Dėl skonio taip pat galite pridėti, pavyzdžiui, lauro lapą. Tai puikus ir, svarbiausia, natūralus užkandis visai šeimai.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šoninė
    1~1,5 kilogramo
  • Česnakai
    4~7 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Paprika
    pagal skonį
  • Raudonėlis
    pagal skonį
  • Bazilikas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia kruopščiai nuplauti šoninę, ypač odą, ir šiek tiek nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
    1. Pirmiausia reikia kruopščiai nuplauti šoninę, ypač odą, ir šiek tiek nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
  • Taigi, kaip gerai pagardinti šoninės vyniotinį? Aštriu peiliu perpjaukite išilgai, kad išvyniotumėte gabalėlį.
    2. Taigi, kaip gerai pagardinti šoninės vyniotinį? Aštriu peiliu perpjaukite išilgai, kad išvyniotumėte gabalėlį.
  • Reklama
  • Nulupkite česnaką (kiekis priklauso nuo skonio pageidavimų ir gali siekti net 10-12 skiltelių) ir suberkite į grūstuvą. Įberkite šiek tie...
    3. Nulupkite česnaką (kiekis priklauso nuo skonio pageidavimų ir gali siekti net 10-12 skiltelių) ir suberkite į grūstuvą. Įberkite šiek tiek druskos ir gerai sumalkite. Įdėkite pipirų ir prieskonių pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ir iš vidaus įtrinkite šoninę (odelę palikite be prieskonių).
  • Šoninę suvyniokite į ritinį taip, kad oda būtų viršuje ir tvirtai suriškite siūlu.
    4. Šoninę suvyniokite į ritinį taip, kad oda būtų viršuje ir tvirtai suriškite siūlu.
  • Reklama
  • Šoninės vyniotinį galima kepti orkaitėje arba virti puode. Tokiu atveju vyniotinis bus išviręs, todėl jį reikia suvynioti į maistinę foli...
    5. Šoninės vyniotinį galima kepti orkaitėje arba virti puode. Tokiu atveju vyniotinis bus išviręs, todėl jį reikia suvynioti į maistinę foliją ir padėti ant grotelių arba į kepimo indą.
  • Vyniotinį reikia kepti orkaitėje apie 2 valandas vidutinėje temperatūroje. Jei norite gauti apetitą keliančią plutą, paskutines 15-20 min...
    6. Vyniotinį reikia kepti orkaitėje apie 2 valandas vidutinėje temperatūroje. Jei norite gauti apetitą keliančią plutą, paskutines 15-20 minučių galite atsargiai išskleisti foliją.
  • Reklama
  • Iškepusį vyniotinį palikite folijoje, kol visiškai atvės, vėl apvynioję viršų. Tada atsargiai nuimkite siūlus ir vyniotinį supjaustykite ...
    7. Iškepusį vyniotinį palikite folijoje, kol visiškai atvės, vėl apvynioję viršų. Tada atsargiai nuimkite siūlus ir vyniotinį supjaustykite plonais griežinėliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai