Šoninėje keptos krevetės

Šoninėje keptos krevetės

5 (1 įvertinimai)

12 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Visada norisi šventinį stalą papildyti kažkuo skaniu, patraukliu ir originaliu. Tai užkandis, kurį noriu jums parodyti. Išmokysiu pasigaminti į šoninę suvyniotas krevetes. Mėsos ir jūros gėrybių derinys daugeliui atrodo netinkamas, bet vis dėlto bent kartą patariu išbandyti šį užkandį. Dėl aštraus marinato krevetės yra nuostabiai skanios ir patrauklios. Patiekite patiekalą karštą, jei norite, pridėkite citrinos griežinėlių.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Krevetės
    12 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Actas
    1 šaukštas
  • Žalumynai
    2 šaukštai (krapai ir petražolės)
  • Medus
    1 šaukštas
  • Šoninė
    6 griežinėliai
  • Druskos ir pipirų
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, medų ir susmulkintas žoleles. Įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
    1. Giliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, medų ir susmulkintas žoleles. Įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
  • Sudėkite nuluptas krevetes, išmaišykite ir palikite 20 minučių marinate.
    2. Sudėkite nuluptas krevetes, išmaišykite ir palikite 20 minučių marinate.
  • Reklama
  • Šoninės juosteles perpjaukite pusiau ir į kiekvieną pusę apvyniokite po krevetes.
    3. Šoninės juosteles perpjaukite pusiau ir į kiekvieną pusę apvyniokite po krevetes.
  • Dėkite ant kepimo skardos, pritvirtinkite dantų krapštukais. Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite iki auksinės rudos...
    4. Dėkite ant kepimo skardos, pritvirtinkite dantų krapštukais. Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Skanaus.
    5. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai