Šoninėje keptos krevetės
5 (1 įvertinimai)
12 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Visada norisi šventinį stalą papildyti kažkuo skaniu, patraukliu ir originaliu. Tai užkandis, kurį noriu jums parodyti. Išmokysiu pasigaminti į šoninę suvyniotas krevetes. Mėsos ir jūros gėrybių derinys daugeliui atrodo netinkamas, bet vis dėlto bent kartą patariu išbandyti šį užkandį. Dėl aštraus marinato krevetės yra nuostabiai skanios ir patrauklios. Patiekite patiekalą karštą, jei norite, pridėkite citrinos griežinėlių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krevetės12 vnt
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Actas1 šaukštas
-
Žalumynai2 šaukštai (krapai ir petražolės)
-
Medus1 šaukštas
-
Šoninė6 griežinėliai
-
Druskos ir pipirųpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Giliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, medų ir susmulkintas žoleles. Įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
-
2. Sudėkite nuluptas krevetes, išmaišykite ir palikite 20 minučių marinate.
-
Reklama
-
3. Šoninės juosteles perpjaukite pusiau ir į kiekvieną pusę apvyniokite po krevetes.
-
4. Dėkite ant kepimo skardos, pritvirtinkite dantų krapštukais. Pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama