Šonine įdarytas vyniotinis

Šonine įdarytas vyniotinis

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Įdarytas mėsos ir šoninės vyniotinis tikrai papuoš jūsų stalą. Jis gali būti patiekiamas karštas kaip pagrindinis patiekalas, kaip šaltas užkandis arba naudojamas sumuštiniams. Norint pagaminti skanų mėsos vyniotinį, jums reikės didelio gabalo liesos kiaulienos ir šoninės. Tai padarys vyniotinį sultingu ir neleis išdžiūti po kepimo. Rozmarinas suteiks nepakartojamo aromato, o sūris – kreminio skonio. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti vyniotinį, įdarytą šonine, perskaitykite šį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos filė
    1 kilogramas
  • Kietasis sūris
    115 gramų
  • Šalavijas
    pagal skonį
  • Šoninė
    50 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    15 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    15 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos nugarinės ar filė gabalėlį nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir pašalinkite visas plėveles bei riebalus. Įp...
    1. Kiaulienos nugarinės ar filė gabalėlį nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir pašalinkite visas plėveles bei riebalus. Įpjaukite jį išilgai kuo giliau, bet ne iki galo.
  • Šoninę supjaustykite plonais gabalėliais. Jei norite patiekalui suteikti ypatingo skonio, naudokite rūkytą šoninę. Pusę šoninės sudėkite ...
    2. Šoninę supjaustykite plonais gabalėliais. Jei norite patiekalui suteikti ypatingo skonio, naudokite rūkytą šoninę. Pusę šoninės sudėkite į kiaulieną.
  • Reklama
  • Šviežius šalavijų lapus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Sudėkite lapus. Taip pat galite naudoti kitus prieskonius ar žol...
    3. Šviežius šalavijų lapus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Sudėkite lapus. Taip pat galite naudoti kitus prieskonius ar žoleles.
  • Kietąjį sūrį supjaustykite ilgomis juostelėmis. Tada sudėkite juosteles į mėsą. Geriau naudoti sūrį, kuris gerai tirpsta.
    4. Kietąjį sūrį supjaustykite ilgomis juostelėmis. Tada sudėkite juosteles į mėsą. Geriau naudoti sūrį, kuris gerai tirpsta.
  • Reklama
  • Tada į ritinį sudėkite likusią šoninės pusę. Paspauskite įdarą rankomis, jis neturėtų „išeiti“ iš ritinio.
    5. Tada į ritinį sudėkite likusią šoninės pusę. Paspauskite įdarą rankomis, jis neturėtų „išeiti“ iš ritinio.
  • Iš mėsos ir įdaro suformuokite vyniotinį. Suriškite virtuvine virvele, kad gaminant nesuirtų. Tada vyniotinį įtrinkite aliejumi ir priesk...
    6. Iš mėsos ir įdaro suformuokite vyniotinį. Suriškite virtuvine virvele, kad gaminant nesuirtų. Tada vyniotinį įtrinkite aliejumi ir prieskoniais.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite vyniotinį iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada kepkite vyniotinį 20 minučių ...
    7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite vyniotinį iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada kepkite vyniotinį 20 minučių orkaitėje 220 laipsnių temperatūroje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai