Šokoladinis varškės pyragas
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Skanus ir subtilus desertas su šokolado skoniu. Jei jums atrodo, kad tai pagaminti sunku, jūs klystate. Viskas labai paprasta ir gana greitai. Varškę geriau imti vienalytę, o ne grūdėtą. Pagrindui tinka paprasčiausi sausainiai. Jei turite teflonu padengtą formą, jos nereikia dėti kepimo popieriumi. Kepimo metu varškės pyragas pakils, bet jis nusistovės, nesijaudinkite, tai normalu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė300 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Cukraus pudra70 gramų
-
Juodasis šokoladas150 gramų
-
Grietinė 25%250 gramų
-
Pudingas40 gramų (vanilė)
-
Sviestas150 gramų
-
Sausainiai250 gramų
-
Kokoso drožlės50 gramų
-
Tirpi kava3 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, sutrupintus sausainius ir kokoso drožles. Plakti blenderiu iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Kitame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite varškę, grietinę, kiaušinius. Įpilkite cukraus pudros, pudingo ir vėl plakite iki vientisos masės.
-
4. Ištirpinkite šokoladą.
-
Reklama
-
5. Į varškės masę įpilkite šokolado ir kavos ir išmaišykite iki vientisos masės.
-
6. Paimkite formą d = 15 cm ir uždenkite kepimo popieriumi. Sausainių mišinį tolygiai paskirstykite ant formos dugno ir šonų.
-
Reklama
-
7. Perkelkite varškės masę į pagamintą pagrindą.
-
8. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
-
Reklama
-
9. Leiskite visiškai atvėsti, supjaustykite ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama