Šokoladinis suktinukas be miltų

Šokoladinis suktinukas be miltų

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanų ir gražų šokoladinį vyniotinį galima iškepti be gramo miltų. Biskvitui iškepti tereikia kiaušinių, kakavos miltelių, trupučio kukurūzų krakmolo ir cukraus pudros arba cukraus. Jei cukraus pudrą pakeisite saldikliu, vyniotinis taps mažiau kaloringas. Vietoj bananų į įdarą galite įdėti bet kokių uogų ar vaisių gabalėlių.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Cukraus pudra
    150 gramų (100 gramų biskvitui, 50 gramų kremui)
  • Kakavos milteliai
    30 gramų
  • Kreminė varškė
    250 gramų
  • Grietinėlė
    50 gramų (20% ir daugiau riebumo)
  • Bananas
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kukurūzų krakmolas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Kiaušinius įmuškite į gilų dubenį, įberkite druskos ir plakite, kol kiaušiniai taps purūs.
    2. Kiaušinius įmuškite į gilų dubenį, įberkite druskos ir plakite, kol kiaušiniai taps purūs.
  • Reklama
  • Į kiaušinius suberkite cukraus pudrą.
    3. Į kiaušinius suberkite cukraus pudrą.
  • Plakite dar keletą minučių, kol masė padidės.
    4. Plakite dar keletą minučių, kol masė padidės.
  • Reklama
  • Į kiaušinių masę suberkite persijotus kakavos miltelius, kukurūzų krakmolą ir kepimo miltelius.
    5. Į kiaušinių masę suberkite persijotus kakavos miltelius, kukurūzų krakmolą ir kepimo miltelius.
  • Švelniai išmaišykite tešlą mentele.
    6. Švelniai išmaišykite tešlą mentele.
  • Reklama
  • Tešlą supilkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 13-15 minučių.
    7. Tešlą supilkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 13-15 minučių.
  • Išimkite iškeptą biskvitą.
    8. Išimkite iškeptą biskvitą.
  • Reklama
  • Nedelsdami susukite ir palikite 20-30 minučių.
    9. Nedelsdami susukite ir palikite 20-30 minučių.
  • Kremui sumaišykite grietinėlę, kreminę varškę ir cukraus pudrą. Sumaišykite su šluotele.
    10. Kremui sumaišykite grietinėlę, kreminę varškę ir cukraus pudrą. Sumaišykite su šluotele.
  • Reklama
  • Atvėsusį vyniotinį išvyniokite ir aptepkite lygiu kremo sluoksniu.
    11. Atvėsusį vyniotinį išvyniokite ir aptepkite lygiu kremo sluoksniu.
  • Ant krašto uždėkite bananus.
    12. Ant krašto uždėkite bananus.
  • Susukite.
    13. Susukite.
  • Reklama
  • Suvyniokite vyniotinį į kepimo popierių ir plėvelę ir padėkite į šaldytuvą porai valandų, kad stabilizuotųsi.
    14. Suvyniokite vyniotinį į kepimo popierių ir plėvelę ir padėkite į šaldytuvą porai valandų, kad stabilizuotųsi.
  • Išimkite vyniotinį iš plėvelės. Perkelkite į lėkštę ar ant lentos ir, jei norite, pabarstykite kakavos milteliais arba cukraus pudra.
    15. Išimkite vyniotinį iš plėvelės. Perkelkite į lėkštę ar ant lentos ir, jei norite, pabarstykite kakavos milteliais arba cukraus pudra.
  • Supjaustykite vyniotinį į gabalus ir patiekite. Gero apetito!
    16. Supjaustykite vyniotinį į gabalus ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai