Šokoladinis pyragas su pienu
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Šokoladinis pyragas su pienu yra labai lengvai ir greitai paruošiamas. Biskvitas tinka ir kitiems pyragams gaminti. Paprastai pyragas piene dekoruojamas šokolado drožlėmis, kurias galima lengvai pagaminti peiliu. Pienas ir kiaušiniai turi būti kambario temperatūros. Galite pasiimti bet kokį šokoladą, bet visada geros kokybės. Biskvitą galima iškepti 2-4 dienas prieš darymą ir laikyti šaldytuve, suvyniotą į foliją.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai200 gramų
-
Kakavos milteliai35 gramai
-
Cukrus200 gramų
-
Sviestas90 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Pienas250 ml
-
Kepimo milteliai4 gramai
-
Juodasis šokoladas70 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia šokoladiniam pyragui gaminti. Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite, iš anksto išimkite iš šaldytuvo kiaušinius ir pieną.
-
2. Dubenyje sumaišykite kakavą, miltus ir kepimo miltelius.
-
Reklama
-
3. Sukulkite kiaušinius į gilų dubenį ir įpilkite cukraus. Viską išplakti iki purumo.
-
4. Į plaktus kiaušinius supilkite pieną.
-
Reklama
-
5. Supilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite.
-
6. Į dubenį persijokite miltų masę ir švelniai išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Uždenkite kepimo indo dugną kepimo popieriumi ir sutepkite šonus augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į formą.
-
8. Dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių, kol suminkštės. Išimkite ir leiskite visiškai atvėsti.
-
Reklama
-
9. Išimkite biskvitą iš formos ir nupjaukite viršų, kad išlygintumėte viršų.
-
10. Vandenyje pašildykite ir ištirpinkite šokoladą. Apverskite biskvitą ir užtepkite šokoladu. Leiskite jam sustingti ir papuoškite pagal savo skonį.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama