Šokoladinis pyragas su pienu

Šokoladinis pyragas su pienu

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šokoladinis pyragas su pienu yra labai lengvai ir greitai paruošiamas. Biskvitas tinka ir kitiems pyragams gaminti. Paprastai pyragas piene dekoruojamas šokolado drožlėmis, kurias galima lengvai pagaminti peiliu. Pienas ir kiaušiniai turi būti kambario temperatūros. Galite pasiimti bet kokį šokoladą, bet visada geros kokybės. Biskvitą galima iškepti 2-4 dienas prieš darymą ir laikyti šaldytuve, suvyniotą į foliją.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    200 gramų
  • Kakavos milteliai
    35 gramai
  • Cukrus
    200 gramų
  • Sviestas
    90 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Pienas
    250 ml
  • Kepimo milteliai
    4 gramai
  • Juodasis šokoladas
    70 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia šokoladiniam pyragui gaminti. Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite, iš anksto išimkite iš šald...
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia šokoladiniam pyragui gaminti. Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite, iš anksto išimkite iš šaldytuvo kiaušinius ir pieną.
  • Dubenyje sumaišykite kakavą, miltus ir kepimo miltelius.
    2. Dubenyje sumaišykite kakavą, miltus ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Sukulkite kiaušinius į gilų dubenį ir įpilkite cukraus. Viską išplakti iki purumo.
    3. Sukulkite kiaušinius į gilų dubenį ir įpilkite cukraus. Viską išplakti iki purumo.
  • Į plaktus kiaušinius supilkite pieną.
    4. Į plaktus kiaušinius supilkite pieną.
  • Reklama
  • Supilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite.
    5. Supilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite.
  • Į dubenį persijokite miltų masę ir švelniai išmaišykite iki vientisos masės.
    6. Į dubenį persijokite miltų masę ir švelniai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Uždenkite kepimo indo dugną kepimo popieriumi ir sutepkite šonus augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į formą.
    7. Uždenkite kepimo indo dugną kepimo popieriumi ir sutepkite šonus augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į formą.
  • Dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių, kol suminkštės. Išimkite ir leiskite visiškai atvėsti.
    8. Dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių, kol suminkštės. Išimkite ir leiskite visiškai atvėsti.
  • Reklama
  • Išimkite biskvitą iš formos ir nupjaukite viršų, kad išlygintumėte viršų.
    9. Išimkite biskvitą iš formos ir nupjaukite viršų, kad išlygintumėte viršų.
  • Vandenyje pašildykite ir ištirpinkite šokoladą. Apverskite biskvitą ir užtepkite šokoladu. Leiskite jam sustingti ir papuoškite pagal sav...
    10. Vandenyje pašildykite ir ištirpinkite šokoladą. Apverskite biskvitą ir užtepkite šokoladu. Leiskite jam sustingti ir papuoškite pagal savo skonį.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai