Šokoladinis crostata su serbentais

Šokoladinis crostata su serbentais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Norite sužinoti, kaip pasigaminti šokoladinį crostatą su serbentais? Šis tradicinis itališkas trapios tešlos pyragas gali būti įdarytas vaisiais, uogomis, riešutais ir varške. Norėdami paruošti, jums reikės labai nedaug ingredientų. Švieži arba šaldyti serbentai tiks, jei gaminate žiemą. Galite naudoti uogų asorti. Pyragas turi būti patiekiamas atvėsęs. Galite papuošti cukraus pudra arba lydytu šokoladu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Juodieji serbentai
    150 gramų
  • Juodasis šokoladas
    100 gramų
  • Sviestas
    150 gramų
  • Rudasis cukrus
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pilno grūdo miltai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius įmuškite į dubenį, suberkite granuliuotą cukrų.
    1. Kiaušinius įmuškite į dubenį, suberkite granuliuotą cukrų.
  • Viską gerai išplakite mikseriu ar šakute, nesistenkite ištirpinti cukraus grūdelių.
    2. Viską gerai išplakite mikseriu ar šakute, nesistenkite ištirpinti cukraus grūdelių.
  • Reklama
  • Šokoladą dėkite į dubenį ir supilkite sviestą, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje.
    3. Šokoladą dėkite į dubenį ir supilkite sviestą, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje.
  • Į kiaušinių-cukraus mišinį suberkite miltus ir supilkite ištirpintą šokoladą, gerai išmaišykite.
    4. Į kiaušinių-cukraus mišinį suberkite miltus ir supilkite ištirpintą šokoladą, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kepimo formą ištepkite gabalėliu sviesto, pabarstykite miltais ir nukratykite perteklių. Į ją supilkite paruoštą tešlą.
    5. Kepimo formą ištepkite gabalėliu sviesto, pabarstykite miltais ir nukratykite perteklių. Į ją supilkite paruoštą tešlą.
  • Serbentus nuplaukite ir suberkite į sietelį, šiek tiek palikite. Tešloje paskleiskite uogas.
    6. Serbentus nuplaukite ir suberkite į sietelį, šiek tiek palikite. Tešloje paskleiskite uogas.
  • Reklama
  • Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Patiekite pyragą, kai jis atvės.
    7. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Patiekite pyragą, kai jis atvės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai