Šokoladinis crostata su serbentais
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Norite sužinoti, kaip pasigaminti šokoladinį crostatą su serbentais? Šis tradicinis itališkas trapios tešlos pyragas gali būti įdarytas vaisiais, uogomis, riešutais ir varške. Norėdami paruošti, jums reikės labai nedaug ingredientų. Švieži arba šaldyti serbentai tiks, jei gaminate žiemą. Galite naudoti uogų asorti. Pyragas turi būti patiekiamas atvėsęs. Galite papuošti cukraus pudra arba lydytu šokoladu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Juodieji serbentai150 gramų
-
Juodasis šokoladas100 gramų
-
Sviestas150 gramų
-
Rudasis cukrus150 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Pilno grūdo miltai100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius įmuškite į dubenį, suberkite granuliuotą cukrų.
-
2. Viską gerai išplakite mikseriu ar šakute, nesistenkite ištirpinti cukraus grūdelių.
-
Reklama
-
3. Šokoladą dėkite į dubenį ir supilkite sviestą, ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje.
-
4. Į kiaušinių-cukraus mišinį suberkite miltus ir supilkite ištirpintą šokoladą, gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kepimo formą ištepkite gabalėliu sviesto, pabarstykite miltais ir nukratykite perteklių. Į ją supilkite paruoštą tešlą.
-
6. Serbentus nuplaukite ir suberkite į sietelį, šiek tiek palikite. Tešloje paskleiskite uogas.
-
Reklama
-
7. Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Patiekite pyragą, kai jis atvės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama