Šokoladiniai kavos blynai su pienu

Šokoladiniai kavos blynai su pienu

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Blyneliai švelnūs su daugybe mažų skylučių, nuostabaus šokolado skonio ir subtilaus kavos aromato. Išbandyk receptą! Ploni švelnūs blyneliai puikiai tiks pusryčiams ar užkandžiui visai šeimai. Jei vartojate šarminę kakavą, sumažinkite jos kiekį per pusę. Blynelius galima aplieti kondensuotu pienu, ištirpintu baltuoju šokoladu arba ištepti varškėje arba vaisiais ir uogomis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    150 gramų
  • Kakavos milteliai
    30 gramų
  • Tirpi kava
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Cukrus
    50 gramų
  • Druska
    1/3 šaukštelio
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų (+ tepimui)
  • Vanduo
    50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus šokoladiniams ir kavos blynams su pienu gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus šokoladiniams ir kavos blynams su pienu gaminti.
  • Miltus, kakavą, druską, cukrų, kepimo miltelius persijokite į dubenį, išmaišykite.
    2. Miltus, kakavą, druską, cukrų, kepimo miltelius persijokite į dubenį, išmaišykite.
  • Reklama
  • Kitame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius ir augalinį aliejų.
    3. Kitame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius ir augalinį aliejų.
  • Kavą ištirpinkite karštame vandenyje, supilkite į pieno mišinį ir išmaišykite.
    4. Kavą ištirpinkite karštame vandenyje, supilkite į pieno mišinį ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Abi mases išmaišykite iki vientisos masės ir palikite pastovėti 20 minučių, kad išbrinktų glitimas.
    5. Abi mases išmaišykite iki vientisos masės ir palikite pastovėti 20 minučių, kad išbrinktų glitimas.
  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir aptepkite aliejumi. Supilkite tešlą į keptuvę ir kepkite blynus po 20-30 sekundžių iš kiekvie...
    6. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir aptepkite aliejumi. Supilkite tešlą į keptuvę ir kepkite blynus po 20-30 sekundžių iš kiekvienos pusės.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai