Šokoladinė bananinė cukinijų duona

Šokoladinė bananinė cukinijų duona

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Neįtikėtinai skani, saldi šokoladinė bananų duona, kurią mėgsta mano vaikai. Puikiai tinka pusryčiams ir užkandžiams. Kas gali būti geriau už šviežios šokoladinės bananų duonos riekelę su uogiene ar sviestu pusryčiams? Iškepkite šią duoną namuose savo artimiesiems ir palepinkite juos šviežiais saldžiais kepiniais.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Kakavos milteliai
    175 gramai
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Tirpi kava
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė
    1/4 stiklinės
  • Aliejus
    1/3 stiklinės
  • Bananas
    1 vnt
  • Cukinijos
    1 vnt
  • Šokolado drožlės
    0.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi.
    1. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
  • Į kiaušinius įpilkite vanilinio cukraus, grietinės ir augalinio aliejaus.
    2. Į kiaušinius įpilkite vanilinio cukraus, grietinės ir augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Bananą sutrinkite, o cukiniją sutarkuokite smulkia tarka. Pridėti į kiaušinius.
    3. Bananą sutrinkite, o cukiniją sutarkuokite smulkia tarka. Pridėti į kiaušinius.
  • Į skystą mišinį suberkite sausą mišinį (miltus, kakavos miltelius, soda, kepimo miltelius, kavą, cinamoną ir druską).
    4. Į skystą mišinį suberkite sausą mišinį (miltus, kakavos miltelius, soda, kepimo miltelius, kavą, cinamoną ir druską).
  • Reklama
  • Į tešlą suberkite dalį šokolado drožlių ir išmaišykite. Tešlą dėkite į kepimo indą.
    5. Į tešlą suberkite dalį šokolado drožlių ir išmaišykite. Tešlą dėkite į kepimo indą.
  • Duoną apibarstykite likusiu šokoladu ir kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje. Duoną visiškai atvėsinkite ir patiekite!
    6. Duoną apibarstykite likusiu šokoladu ir kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje. Duoną visiškai atvėsinkite ir patiekite!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai