Šnicelis Polesskiy

Šnicelis Polesskiy

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šnicelis „Polesskiy“ yra skanus ir sotus baltarusiškos virtuvės patiekalas. Paruošimo principas panašus į vištienos Kijevą. Patiekalas atrodo apetitiškai ir gali būti patiekiamas net ant šventinio stalo. Ruošdami maltą mėsą, nepamirškite dvigubo mėsos pjaustymo procedūros. Šis procesas padarys jūsų patiekalą švelnų ir sultingą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Batonas
    150 gramų (ne šviežia)
  • Pienas
    50 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    50~70 mililitrų (kepimui)
  • Sviestas
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • 50 gramų batono supjaustykite gabalėliais ir užpilkite pienu. Palikite kuriam laikui.
    2. 50 gramų batono supjaustykite gabalėliais ir užpilkite pienu. Palikite kuriam laikui.
  • Reklama
  • Vištienos filė nuplaukite, sumalkite.
    3. Vištienos filė nuplaukite, sumalkite.
  • Iš pieno nuspauskite batoną ir suberkite į susmulkintą filė. Dar kartą viską sumalkite.
    4. Iš pieno nuspauskite batoną ir suberkite į susmulkintą filė. Dar kartą viską sumalkite.
  • Reklama
  • Pasūdykite faršą, įberkite pipirų. Išmaišykite.
    5. Pasūdykite faršą, įberkite pipirų. Išmaišykite.
  • Faršą padalinkite į 4-5 dalis. Kiekvieną gabalėlį suformuokite į paplotėlį. Ant paplotėlio vidurio uždėkite gabalėlį šalto sviesto. Sufor...
    6. Faršą padalinkite į 4-5 dalis. Kiekvieną gabalėlį suformuokite į paplotėlį. Ant paplotėlio vidurio uždėkite gabalėlį šalto sviesto. Suformuokite šnicelį.
  • Reklama
  • Kiekvieną šnicelį pamerkite į išplaktą kiaušinį.
    7. Kiekvieną šnicelį pamerkite į išplaktą kiaušinį.
  • 100 gramų batono supjaustykite plonomis juostelėmis ir džiovinkite karštoje orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje.
    8. 100 gramų batono supjaustykite plonomis juostelėmis ir džiovinkite karštoje orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Paruoštus šnicelius apvoliokite džiovintame batone. Lengvai išlyginkite delnu.
    9. Paruoštus šnicelius apvoliokite džiovintame batone. Lengvai išlyginkite delnu.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite šnicelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    10. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite šnicelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Perkelkite į kepimo skardą ir pašaukite į karštą 180 laipsnių orkaitę 10-12 minučių.
    11. Perkelkite į kepimo skardą ir pašaukite į karštą 180 laipsnių orkaitę 10-12 minučių.
  • Patiekite paruoštus šnicelius su daržovėmis ir mėgstamais gėrimais. Skanaus!
    12. Patiekite paruoštus šnicelius su daržovėmis ir mėgstamais gėrimais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai