Šnicelis Polesskiy
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šnicelis „Polesskiy“ yra skanus ir sotus baltarusiškos virtuvės patiekalas. Paruošimo principas panašus į vištienos Kijevą. Patiekalas atrodo apetitiškai ir gali būti patiekiamas net ant šventinio stalo. Ruošdami maltą mėsą, nepamirškite dvigubo mėsos pjaustymo procedūros. Šis procesas padarys jūsų patiekalą švelnų ir sultingą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų
-
Batonas150 gramų (ne šviežia)
-
Pienas50 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Augalinis aliejus50~70 mililitrų (kepimui)
-
Sviestas50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. 50 gramų batono supjaustykite gabalėliais ir užpilkite pienu. Palikite kuriam laikui.
-
Reklama
-
3. Vištienos filė nuplaukite, sumalkite.
-
4. Iš pieno nuspauskite batoną ir suberkite į susmulkintą filė. Dar kartą viską sumalkite.
-
Reklama
-
5. Pasūdykite faršą, įberkite pipirų. Išmaišykite.
-
6. Faršą padalinkite į 4-5 dalis. Kiekvieną gabalėlį suformuokite į paplotėlį. Ant paplotėlio vidurio uždėkite gabalėlį šalto sviesto. Suformuokite šnicelį.
-
Reklama
-
7. Kiekvieną šnicelį pamerkite į išplaktą kiaušinį.
-
8. 100 gramų batono supjaustykite plonomis juostelėmis ir džiovinkite karštoje orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
9. Paruoštus šnicelius apvoliokite džiovintame batone. Lengvai išlyginkite delnu.
-
10. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite šnicelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
11. Perkelkite į kepimo skardą ir pašaukite į karštą 180 laipsnių orkaitę 10-12 minučių.
-
12. Patiekite paruoštus šnicelius su daržovėmis ir mėgstamais gėrimais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama