Šnicelis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Paprastas, gardus ir sotus patiekalas! Šis sultingas šnicelis traškiuose, auksiniuose džiūvėsėliuose bus bet kurio šventinio stalo ar jaukios šeimos vakarienės akcentas! Kepimui rinkitės mėsą be kaulų. Puikūs variantai yra nugarinė, išpjova arba kumpis. Paruoštą šnicelį patiekite su bulvių arba šviežių daržovių garnyru.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena600 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai1/2 stiklinės
-
Džiūvėsėliai1/2 stiklinės
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. -
2. Įmuškite kiaušinius į dubenį. Įberkite druskos ir prieskonių. Plakite iki putų. -
Reklama
-
3. Tada į du atskirus dubenis suberkite miltus ir džiūvėsėlius. -
4. Mėsą supjaustykite porcijomis. -
Reklama
-
5. Kiekvieną mėsos gabalėlį sumuškite mėsos plaktuku. -
6. Kiekvieną mėsos gabalėlį apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose. -
Reklama
-
7. Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kepkite šnicelius iš abiejų pusių po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės. -
8. Šniceliai taps malonios auksinės spalvos. -
Reklama
-
9. Sudėkite juos į lėkštes ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















