Šnicelis

Šnicelis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Paprastas, gardus ir sotus patiekalas! Šis sultingas šnicelis traškiuose, auksiniuose džiūvėsėliuose bus bet kurio šventinio stalo ar jaukios šeimos vakarienės akcentas! Kepimui rinkitės mėsą be kaulų. Puikūs variantai yra nugarinė, išpjova arba kumpis. Paruoštą šnicelį patiekite su bulvių arba šviežių daržovių garnyru.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    1/2 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
    1/2 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Įmuškite kiaušinius į dubenį. Įberkite druskos ir prieskonių. Plakite iki putų.
    2. Įmuškite kiaušinius į dubenį. Įberkite druskos ir prieskonių. Plakite iki putų.
  • Reklama
  • Tada į du atskirus dubenis suberkite miltus ir džiūvėsėlius.
    3. Tada į du atskirus dubenis suberkite miltus ir džiūvėsėlius.
  • Mėsą supjaustykite porcijomis.
    4. Mėsą supjaustykite porcijomis.
  • Reklama
  • Kiekvieną mėsos gabalėlį sumuškite mėsos plaktuku.
    5. Kiekvieną mėsos gabalėlį sumuškite mėsos plaktuku.
  • Kiekvieną mėsos gabalėlį apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    6. Kiekvieną mėsos gabalėlį apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kepkite šnicelius iš abiejų pusių po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės.
    7. Į karštą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kepkite šnicelius iš abiejų pusių po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Šniceliai taps malonios auksinės spalvos.
    8. Šniceliai taps malonios auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Sudėkite juos į lėkštes ir patiekite. Skanaus!
    9. Sudėkite juos į lėkštes ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai