Smulkintos vištienos kotletai su majonezu

Smulkintos vištienos kotletai su majonezu

5 (1 įvertinimai)

9 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Neįtikėtinai švelnūs pagal šį receptą pagaminti kotletai bus puikus pasirinkimas skaniai vakarienei ar pietums ir net negalėsite patikėti, kad jiems paruošti reikia tiek mažai laiko ir ingredientų. Kotletai – populiariausias patiekalas, kuris dažniausiai pasirodo ant mūsų stalo, visų pirma dėl to, kad juos lengva paruošti ir skanu valgyti. Tačiau kotletai nėra vienodi, ir šiandien aš pasidalinsiu su jumis puikiu kotletų receptu. Mano nuomone, tai geras būdas paįvairinti savo valgiaraštį, nes įprasti kotletai greitai pasidaro nuobodūs, o tada į pagalbą ateina tokie įdomūs variantai. Beje, smulkintos vištienos kotletus su majonezu pasigaminti ne ką sunkiau nei įprastus, tad dabar žinote, ką greitai ir paprastai galite pagaminti šeimai kitai vakarienei.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Majonezas
    100 gramų
  • Krakmolas
    1 šaukštas
  • Švieži susmulkinti krapai
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, tada supjaustykite kuo smulkiau.
    1. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, tada supjaustykite kuo smulkiau.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Šviežias žoleles nuplaukite ir supjaustykite.
    3. Šviežias žoleles nuplaukite ir supjaustykite.
  • Susmulkintą filė, svogūną ir krapus suberkite į gilų dubenį, įmuškite du kiaušinius, įdėkite majonezo ir krakmolo.
    4. Susmulkintą filė, svogūną ir krapus suberkite į gilų dubenį, įmuškite du kiaušinius, įdėkite majonezo ir krakmolo.
  • Reklama
  • Mėsą pasūdykite, pipirais ir gerai išmaišykite.
    5. Mėsą pasūdykite, pipirais ir gerai išmaišykite.
  • Sušlapinkite rankas vandeniu ir iš faršo suformuokite tvarkingus kotletus.
    6. Sušlapinkite rankas vandeniu ir iš faršo suformuokite tvarkingus kotletus.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    7. Į keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Šie kotletai yra labai švelnūs ir skanūs, prie jų tiks absoliučiai bet koks garnyras. Gero apetito!
    8. Šie kotletai yra labai švelnūs ir skanūs, prie jų tiks absoliučiai bet koks garnyras. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai