Sluoksniuotos tešlos tartletės su lašiša
4.8 (6 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei šaldiklyje turite sluoksniuotos tešlos, galite pasigaminti originalių laivelių tartletų ir juos įdaryti sūriu bei lašiša. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar šventiniam stalui! Tokios tartletės gali tapti tikra bet kokio stalo puošmena. Jas nesunku paruošti ir pirmiausia dingsta nuo stalo. Galite naudoti bet kokį kreminį sūrį, taip pat raudoną žuvį.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla1 vnt (be mielių)
-
Lašiša150 gramų (lengvai sūdyta)
-
Sūrio kremas150 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Citrinapagal skonį
-
Krapaipagal skonį
-
Aguonos1 arbatinis šaukštelis (pabarstymui)
-
Miltai1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite tešlą, kad ji atitirptų.
-
2. Darbo paviršių pabarstykite miltais ir šiek tiek iškočiokite tešlą. Tešlą supjaustykite į 6 stačiakampius. Kiekvieną gabalėlį perlenkite per pusę išilgai ir suspauskite kraštus. Išskleiskite juos, atstumdami šonus, gamindami valtis. Išdėliokite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paviršių patepkite kiaušiniu ir pabarstykite aguonomis.
-
Reklama
-
3. Kepimo skardą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Išimkite paruoštas tartaletes ir visiškai atvėsinkite.
-
4. Į vidų įspauskite kreminio sūrio, o ant viršaus uždėkite raudonos žuvies. Viską papuoškite žolelėmis ir citrinos skiltele.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama